Sirotinjska spika

1. Možda je nekom jednostavno ispod časti da se kurva.....

Па сад то што је назива курвом, не значи да је ова заиста курва. Мислим, није јој држала свећу. Или можда јесте...

2. Verovatno nije "kurva" po definiciji ali je verovatno govno od čoveka: Uvlakuša, sponzoruša i verovatno glupa osoba.

3. Nigde nisam rekao da su zle. Mada se verovatno lenšitne i idioti..bave se tim poslom jer nisu nadarene za ništa intelketualno ili produktivno...........

4. Kraće rečeno....suviše su glupe da rade išta pametnije ili zahtevnije...

5. Verovatno nije "kurva" po definiciji ali je verovatno govno od čoveka: Uvlakuša, sponzoruša i verovatno glupa osoba.

Све и да јесте, оне које стално вичу као "мушкарци воле само курве, добре девојке осташе неудате и нико их неће", такве су заиста зле особе. За ове знамо нису фине, али горе су ове што се праве фине.

А најгоре су неуспеле курве, које имају велику, а неуновчену километражу, па сад изигравају неке светице и држе проповеди моралу и поштењу (на Твитеру поготово), па им сад сметају све друге жене и девојке.

6. А најгоре су неуспеле курве, које имају велику, а неуновчену километражу, па сад изигравају неке светице и држе проповеди моралу и поштењу (на Твитеру поготово), па им сад сметају све друге жене и девојке.

Hahah ovo šta kaže Fender, samo nema neuspela kurva ako ima veliku kilometražu, ona je itekako uspela, može biti neuspela prostitutka samo da je jebu puno, a ne plate, kurve se jebu što vole, a ne za pare...

7. kakve veze ima dal je neko intelektualno nadaren ili glup s tim dal je on dobar ili los covek

nisi eksplicitno rekao da su kurve zle, ali podrazumevas da su one losi ljudi i da rade nesto nemoralno
    ja i dalje ne vidim sta je to tako nemoralno

mozda zato sto ja pod nemoralnim podrazumevam ono sto ugrozava druge, a ti nesto drugo

8. За ове знамо нису фине, али горе су ове што се праве фине.

I sam si rekao nisu fine....samim time su loše osobe i zaslužuju gaženje kosilicom.

9. Kurva, kao zanimanje, je postenije zanimanje od brat bratu 50 posto drugih zanimanja.

10. slazem se.to je iskreno zanimanje, nema zavlacenja.a to da nemoralni ljudi, ovakvi i onakvi uspevaju u zivotu nije bas tacno.to su samo fraze.koje meni uzasno idu na kurac.one fraze koje se najvise ponavljaju bas one nemaju veze sa realnoscu.da, ti budi djubre a ljudi ce da te nagradjuju zbog toga-moze da te nagrade izbegavanjem u najboljem slucaju.mada bi palica u glavu bila cesta pojava.malo sam zagazio u filozofiranje,misljenje je da pametni i dobri ne mogu da uspeju pored glupih i losih, pa gde to ima.onda bi bilo bas lako da se uspe, glup i djubre moze da bude svako.ili skui petlju pa pocnid a prodajes drogu

11. Dobro i zlo ne postoje. To je bas sirotinjska spika. I jedno I drugo zavisi od civilizacijskog konteksta.
    Kod nas pedofili vaze za nevidjeno zlo, ultimativno. Postoje zemlje gde je do skoro bilo normalno ozeniti devojcicu od pet godina. I dalje praksa postoji.
    Kad koljes ovcu ti si u tripu da se samo hranis, toj ovci si najvece zlo na ovome svetu.
    Hriscani su klali muslimane vekovima i mislili da je to ok, jer sklanjaju nevernike.
    Sad muslimani po istoj logici sebe raznesu bombom u centru Pariza.
    Znaci dobro i zlo = sirotinja
    Pravo jaceg i moze mi se = bogat

12. Kakve to veze ima s kurvama?

13. Кад ти једног дана Фендер гурне усијао жарач у чмар и у исто време туче главом у постер Владимира Савчића Чобија који виси на зиду да се ослободи напетости, а после 4 сата тортуре на врата бане лабокв и спаси те, онда сери како нема добра и зла. А јеботе од ових сератора нема горе сорте, чуј нема добра и зла.

14. Nisi ti tu nista dobro shvatio.

15. Vrati prethodni izbrisani post

16. Ovo sto soja govori se moze podvesti pod "nepostoji moralno/nemoralno" jer su to drustvene norme i mogu biti razlicito tumacene u razlicitim drustvima sto je sasvim okej. A covjek se radja sa sposobnoscu prepoznavanja dobra i zla sluzeci se vlastitim primjerom. Ona stara izreka "ne cini drugom sto ne bi volio da tebi ucine" je nista vise od realne prosudbe koje jedno svjesno bice upotrebljava kao model po kojem prosudjuje sta je okej a sta ne. To sto je covjek svjestan da cini zlo al mu se jebe, je drugi par opanaka.

17. Ovo sto je soja navela kao svoje stanoviste je inace poznato kao moralni relativizam. Zastupali su ga sofisti u 5. veku pre nove ere (konkretno Protagora), a kasnije u nesto izmenjenoj verziji i Tomas Hobs. I danas je popularno stanoviste. Rec je o starom sporu u etici i rasprava nas nece dovesti nigde, verujte mi. Ako sam ista naucio proucavajuci tu materiju, to je da se ljudi po ovom pitanju drze svojih intuicija i svojih pogleda na svet i da nikakva kolicina argumentacije ne moze da ih natera da revidiraju verovanje. Moja intuicija, nasuprot sojinoj, jeste da postoji moralno dobro i moralno zlo i da se moze saznati sta je dobro i sta je zlo. Na sojinu primedbu imam da kazem samo jednu stvar - ako vec smatras da je distinkcija dobro/zlo samo fejk ljudski konstrukt, onda bar budi dosledni relativista i nemoj nikada u zivotu da dajes normativne sudove (tj. da hvalis, osudjujes, zalis se, uporedjujes da je nesto bolje ili gore od necega i sl.). Obaveza da ne dajes normativne sudove logicki sledi iz tvog stava (malo komplikovano da objasnjavam sada). Pa da vidimo koliko ces dugo biti dosledni relativista. Iz mog iskustva, maks sat vremena.

18. da, isus i jos neki su lepo otkrili ljudima cinjenice sto se toga tice, za opstu dobrobit.ljudi su zbunjeni, misle da je sve dozvoljeno.posebno grese oni koji se upravljaju nekim popularnim misljenjima.te jajare u najvise slucajeva izvuku ponekad neku sitnu korist to je bedno.e ako ces da radis ozbiljnije stvari onda je veliki i rizik pa izvoli.vidi dal se ispalti

19. Sevastokrator_95 lepo receno.kad su drugi u pitanju onda je lako da se filozofira a kad on bude zrtva onda kune i preti paklom

20. ps
    Kurva, kao zanimanje, je postenije zanimanje od brat bratu 50 posto drugih zanimanja.

+1
    nema nezadovoljnih klijenata. i treba to legalizovti krajnje je vrijeme. jbt policija troši iste resurse da vija ulicne prostitutke ko da su neki vođe klanova.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.