Ma kakav benzinac druže, dizel je majka. Meni je ovog golfa ostavio prađed, ukrao ga nekom Švabu u Austriji '45 i od tad smo mu samo ulje i svjećice mijenjali.
Tolko sam uštedio na gorivo da sam digao dva sprata i renovirao prizemlje, plus mi ostalo da kupim obojici sinova po jednog golfa peticu... Novog dabome
Ma neee, pa sve ste pogrešno shvatili, nisu to huligani, to su dve grupe koje su se sukobile oko književnosti! Ovi crvenobeli su za Dostojevskog a ovi crnobeli za Tolstoja...
jesi li znao da je čovek jedini sisar koji pije mleko i nakon prestanka dojenja
mama jel gotova popara
ne pravi se odeća više ko pre, ovo sad obučeš triput i propadne
može i ovde standardni dživdžanluk:
meni taj mekdonalds ko slamu da jedem
Šta znam, meni bonito kafa i nije toliko loša.
Works at Сам свој газда
School Средња машинска и Факултет живота
Динкићу, врати ми мојих хиљаду евра!!
Није мени до пара, него до принципа...
Sent from my Lumia 550
Ogrebao sam stodinara. Ne, neću zamenu, dajte mi sto dinara
Pa jesi vido kolko su mali hamburgeri u Mekdonaldsu?
Moram 5 bigmekova da pojedem da bi se najeo,ovako uzmem punjeni sis sa urnebesom za 200 i miran sam ceo dan.
albanci mrze šiptare sa kosova
treba da vozim kola kod majstora nešto
nešto mi lupka kad ubacim u drugu
горанци мрзе албанце
kad će sledeći protest povodom rušenja u savamali?
Hoćeš dva parčeta salame u sendvič?
Ma kakav benzinac druže, dizel je majka. Meni je ovog golfa ostavio prađed, ukrao ga nekom Švabu u Austriji '45 i od tad smo mu samo ulje i svjećice mijenjali.
Tolko sam uštedio na gorivo da sam digao dva sprata i renovirao prizemlje, plus mi ostalo da kupim obojici sinova po jednog golfa peticu... Novog dabome
Ma neee, pa sve ste pogrešno shvatili, nisu to huligani, to su dve grupe koje su se sukobile oko književnosti! Ovi crvenobeli su za Dostojevskog a ovi crnobeli za Tolstoja...
Eh u Titovo vreme policija je znala sta da radi sa takvima.
Ovi huligani su mnogo jaki u grupi, 10 na 1, da vas vidim sami kad ste frajeri
Jedan huligan razjuri 6 forumaša
stop stop
https://s16.postimg.org/i8s44cyit/20160807_185625.jpg
Mačke su ohole