Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dosta mi je 250 grama roštilja da se najedem.
Ako čeljad nisu besna, kuća nije tesna.
Ало, сеци тај паризер тање, треба нешто да једемо и сутра, мислиш да ја имам пара да купујем сваки дан Пипи и Гуди?
Ми нисмо много имали, али смо били срећни, а ово данас...
Mama, šalio sam se, nisam više gladan
I bolje sto nemam devojku, to pola plate izbije iz dzepa
Целу Аргету смажеш сам? Ееееее, а некад смо нас петоро мазали једну конзерву Јухорове паштете, још нам остане и за сутра.
Ја сам одрас'о на попари и ништа ми не фали, а теби треба мусли.
Meni je iskreno previše i to brate. Mogu jedino ribe više od 200 grama pojesti drugo da puknem jedino
za golfa delove možeš da kupiš na trafici
Po šancu ima samo se zagledaj
Sto imas vise para vise ti treba
haha
bohore, video sam da si u fazonu gvozden provuče radulovića na svaku temu, hoću da kažem da zaista ne silujem na ovoj temi sa radulović postovima jer to jeste prava sirotinjska bedna spika
pa video je sa kim ima posla pa je otišao iz vlade!
Dosta mi je 300gr prasećeg pečenja..
krem bananica najbolji slatkiš
Nisam rekao da siluješ ok uklapaš spiku skroz
https://m.popkey.co/01b361/MYqOK.gif
Tilmo seerotinya
1000 dinara na kvotu 3, pa tako svako može igrati lol
imaš porodični sladoled u zamrzivaču, jbt šta si ti, rokfeler?