Sirotinjska spika

1. Otisao u kokcinare, napinje konobara da mu steka cepove od koka koli, treba mu jos 5 poena da pazari zeni metalac serpu

2. Skinuo film, odmah gasi seed

3. Jel vam ova čajna na akciji

4. A skupljam te čepove za virvirka i drugare

5. pazi sad ovaj klasik:

ma roba u buticima isto nije original, to oni kupuju na pijaci pa prodaju za deset puta vise zbog cene lokala

6. U telenoru su lopovi, odo u mts

7. Ne Prove u državni telekom, tamo se zna ko koga jebe, idi kod okupatora i budi svjecki robot xD

8. off mali ali jadini problem koji sam s telenorom imao za deceniju je kad mi isključe račun jer nisam platio (dobro, ovo je on topic :D )

9. što, šta fali vuku kostiću

10. Moze jedno pivo za brata?

11. Ali sta ce ti sat u vreme mobilnih telefona
    Hahahahahaha

12. Satovi u mojoj duši idu u nazad

13. Da ovakvih postova ovde ima 12

14. zorica najpostenija devojka u parovima ubedljivo,zorice sjajna si

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.