Gledao real-oklahoma i razmisljam moram staviti ljulja na fantazi obavezno, ljulja i gudurica i ne stavim jebem ti konja svaki put nabacam igrace samo i posle pizdim
Da ljulj nije ubo ovu trojku na kraju, tačno ne bi imao rast gotovo uopšte, nešto sitno, ovako jbg. Mada je skup još, ali ga treba imati u timu ove sezone uz dekoloa.
сат времена пре почетка избацим ларкина и хантера да узмем дончића и цирбеса. а дончића имам у фазон 80% тимова, само ми није био у такмичарском. и срећом, хантер подбаци, а дончић одигра фино. ваљда сад неће ларкин већ против ефеса да има 20 јебемусеме.
а, и ти си намирисао ларкина. појешће га ертел у првом колу, а после ћу да га узмем. бар се надам јбг. оставио сам дентмона, зна се да се плејеви купују кад играју против цска.
а да, кад сам одлучивао уместо кога да метнем дончића, да ли ларкин да ли дентмон, избацио сам ларкина само зато што сам већ имао још једног из лаборал-а, иначе бих дентмона радије ван, чак је и скупљи био, ал' јбг сад, видећемо.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Gledao real-oklahoma i razmisljam moram staviti ljulja na fantazi obavezno, ljulja i gudurica i ne stavim jebem ti konja svaki put nabacam igrace samo i posle pizdim
koja šteta što nismo uspeli da prejebemo dončića da igra za nas...
Odličan pocetak Ljulj 22 index ja msm, jedini kojeg sam imao veceras
Da ljulj nije ubo ovu trojku na kraju, tačno ne bi imao rast gotovo uopšte, nešto sitno, ovako jbg. Mada je skup još, ali ga treba imati u timu ove sezone uz dekoloa.
Dončić dečkić na mestu, 15.4, odličan.
i maksimalan rast. jos gledao i kao vrv nece nabiti bas 22 al aj nema veze stavicu ga. debil
Ја имао Рендолфа вечерас, ни близу нивоа од прошле године. 8,8 индекс
kolko kerol imao?
Kerol 4.4 hahahh, ako, drago mi je da ga imaš.
Isti slučaj. Okej je bio u odbrani ali u napadu brate nevidljiv, naročito prvo poluvrijeme. Drugo bio solidan više manje ali prvo stvarno bijedno
Kud Birch ne nabaci još dva indeksa da ode u rast, pu
сат времена пре почетка избацим ларкина и хантера да узмем дончића и цирбеса. а дончића имам у фазон 80% тимова, само ми није био у такмичарском. и срећом, хантер подбаци, а дончић одигра фино. ваљда сад неће ларкин већ против ефеса да има 20 јебемусеме.
Ko ima 4 najkupovanija igrača ja imam
JEBEM TI KEROLE MAJKU.
а, и ти си намирисао ларкина. појешће га ертел у првом колу, а после ћу да га узмем. бар се надам јбг. оставио сам дентмона, зна се да се плејеви купују кад играју против цска.
а не схватам искрено оволики лов на папаса. бар док се не покаже у првој.
Kerol govno, i prošle sezone u endesi cepa 15+ poena stalno, u evroligi jedva oko 8. Živce mi je pokidao
Ja sam imao Dentmona u većini timova al sam ga na kraju svud izbacio
а да, кад сам одлучивао уместо кога да метнем дончића, да ли ларкин да ли дентмон, избацио сам ларкина само зато што сам већ имао још једног из лаборал-а, иначе бих дентмона радије ван, чак је и скупљи био, ал' јбг сад, видећемо.
Inače i ja imam 4 od 5 najkupovanijih igrača
Slaba konkurencija na bekovskim pozicijama u PAO