Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

1. duka pusi kurac i ti i kerol

2. а кејси риверс? ја сам некако себи увукао у главу да је он први избор ту, те да поред њега и фелдина папас нема пуно места. можда сам појео говна, испратићу па ћу да видим да га узмем у пакету с ларкином ако буде имао 15+ минута, ако ми остали не засеру превише да морам да трошим измене.

3. Bek shootere uvek uzimajte chamugane iz ruskih ekipa

4. Ja rizikovao sa Riversom, mada osecam da sam pojeo govno.

5. Eto, hrani pseto da te ujede...

6. Rivers šuter i defanzivac, Papas dosta više s loptom igra i kreira

7. Кејси Риверс и Керол су највећа говна. Доказали прошле године.

8. e pa ostavicu kerola do kraja evrolige jer ce real doci na f4 i popisace vam se svima u brk

9. Имао сам Андерсона у тиму и јуче пред почетак меча убацим Синглтона уместо њега. Све ми се чини да ће нас натрпати вечерас.

10. Hahah, koliko me jebaše sudije s dve tehničke dentmonu, usraše me, završio s 3 IP, a taman se razigrao.

11. rudd i zoran dragić pičketine najveće

12. gde su timovi?Z?Z? sto se ne vide

13. Moraš panćera na ono home ja mislim da klikneš tako sam i ja juče tražio pola sata

14. izgleda da nisam sacuvao tim, lol

15. Što je tomas iz petlovca ertel igrao jadnih 9 minuta jebenih?
    PERASEEEEEEEEE

16. Mislim da cu imati najgori rezultat u historiji fantazija, nadam se da cu prebaciti magicnu brojku od 30(slovima: trideset) poena.

17. U stvari i ne nadam se, jebe mi se dal je 28 ili 32 xd

Ali sam pozao neverovatnu sposobnost da iz dilema ili trilema izaberem najgore resenje navescu samo neke:

Burusis-Judo
    Rud-Cirbes
    Krunoslav-ono govno smrdljivo
    Bogdanovic-Kerol

18. i ja sam go kurac. imam 6 timova, ovaj što sam prijavio za ligu je najgori

19. Ma ja imam samo jedan makar da sam onaj prvi koji sam napravio ostavio imao bih oko stotke minimum ovako sam izijo govno i smorio se odmah prvo kolo, pala mi cena igraca za 80 u zbiru jbt da sam se trudio ovako lose ga ne bi opravio

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.