Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

1. Lepo sam pogodio sa lengfordom

2. 140+4, od toga trojica igraju sad, jedan samo sutra.

3. Ко ти игра тренутно?

4. Pa tri fina igrača, meli, gaudlok i vonamejker, ne bih da serem, ali očekujem iznad 200.

5. Свака част.

6. i meni sad meli, gaudlok i zizic

7. Ја Вонамејкер, Гаудлок, Жижић и Мачван тренутно.

8. Продао сам Гаудлока и купио Козера.

9. Јбг Стец... Стрелниекс уби вечерас. Ја га гледао, али нисам успио да га углавим...

10. Pa prva opcija za prodaju mi je bio gaudlok i umesto njega singlton verovatno, ali kad su oterali vimsa, jasno je bilo da mora da ostane u timu jbg.

11. Simon katolik mene jebe sada

12. armani potop niko indeks preko 5 hahahah

13. И ја сам због Вимса размишљао да га вратим, али нисам имао идеју где да идем са јефтинијим играчем, тј. ког скупљег да продам.

14. Polako, pred zoru mrzne

15. Али није толики проблем што сам њега избацио, него што сам убацио Козера, јебем га уста

16. ja ne mogu da prezalim sto nisam vratio judoa, reko aj necu jos ovo kolo da a vracam mozda je rovit jos

17. Jbg, datome se meni baš isplatio u ovih nekoliko kola, pa i faverani, na tim pozicijama jeftinih igrača, ukupno utrošeno na njih oko 65 kredita, a poštuju baš propisno iz kola u kolo. Toliko da čak razmatram da li da uopšte prodam faveranija kad ne bude imao garantovan rast.

Trenutno sam na 200(i malo preko) +1 sutra. Može još bolje da bude, obećavajuće.

18. Кога имаш сутра?

Иста ствар и код мене, Псето.

19. isto coa, kupio sam faveranija i zizica cim su potpisali i doneli su mi sasvim solidno indeksa i kredita dosta bas

a datomea ubacio ono kad je prokinuo u turskoj ligi u tri kola vec ide preko 15