Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

1. Samo koga umesto njega braćo, beskonačno mnogo kredita imam

2. jel stvarno ne igra ili loženje neko?

3. znači Orlando Džonson plus ko tri kuće

4. Ко је избацио Ленгфорда ја нисам

5. ko nije nikad imao lengforda ja sam

6. Sad Coa trlja ruke, ali ko se zadnji trlja, najslađe se trlja.

7. Милутинов тренутно има највећи индекс.

8. Naravno da nisam uzeo Grina, a imao sam kombinaciju sa njim, Judom i Faveranijem.

9. Јебени Брч, сјебе себи индекс зачас, маши бацања, направи фаул у нападу, што је аутоматски и изгубљена лопта. Ваљда Милутинова престане да кења, па овај мој слијепац с кикицама добије више минута.

10. nabi lengford 21p za cas

11. Баш као што сам предвидио синоћ за Ленгфорда. Још да је убацио који шут у првом полувремену, имао би фин индекс.

12. zašto mitke ne dođeš

13. Ovaj Olimpijakos poklon kvotica bila, nešto oko 2

14. Lepo sam pogodio s printezisom.

15. I ja sa papanikolauom umesto grina.

16. 81 od petorice od kojih je jedan ogastin kao najjeftiniji kojeg imam

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.