U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
I kod mene isto 140 + 3, de kolo, singlton i jovic. A da, jovic, ok. Jes da mi nista ne znaci na ovoj poziciji, al boli opet.
Ono kad ti devojka ubode x faktor za ovo kolo -.-' kim tili cena 30, doneo 34.1...ja to ne umem x)
FaceCleaner znaju li tvoji roditelji da si gej?
Tanko je to za ovakvo kolo... Tanko je i mojih 140-ak + 3. Iako su dvojica od te trojice lengford i dekolo naravno.
Stevan, mlatoni?
Имаћемо сличан резултат вероватно, 155 + та двојица.
130 + 3, Datome I Vojtman loši
Јебо ме Бубоа да ме јебо!
Dobro, očekivao sam da mi i pobegnete za još 10-20 poena, ovako kao još gajim kakvu takvu nadu da može da me usere neko kolo do kraja.
Nikolase, ne znaju, čekam da ti prvi priznaš.
Recite mi koga imate pored vas dvojica pored Lengforda i Dekoloa, da ih stavim na tiket sutra.
Haha to sam i ja radio ranije :D
A sad svoje fantazi igrače pišem u minus redovno.
Ne znam treba li da pričam s obzirom na to da se zakuvalo i da možeš to da koristiš protiv nas jer si prvi, ali dobro, Ertel je kod mene (uzeo ga za ovo kolo), a verujem da ga i mlatoni isto ima.
A nisam ga nešto uzimao u razmatranje u poslednje vreme, ne znam što, dobi lik i mesečnu mvp nagradu. Hvala.
Nema na cemu hahahahahaha
Ko je prodao brauna ja sam, treće kolo za redom prodajem igrača sa indeksom preko 30...
188,3 није лоше... Подбациле су ми све измјене. Остали су се пробудили и одиграли како знају.
Da li je ovo Barselona za celu četvrtinu postigla jebena 4 poena?
193 имам, и не верујем да ми се опет дешава продаја играча са индексом 30+. нема смисла, ок повремено, јасно ми је, игра је то, али у три или четири кола за редом...
од три плеја, узмем ертела, најгори од тројице (и најскупљи наравно)
између синглтона са 30 и другог играча - узмем наравно другог
продам брауна да бих узео рендолфа, браун 33, јанкунас као трећа опција 23.
па како јебемуматер, принтезис за данстона - разлика 35, данстон за принтезиса - разлика 20+, сад рендолф за брауна - разлика 20 скоро. Само те три лоше измене би покриле ових 70 поена заостатка. у наредном колу ми јебите мајку редом ако заменим и једног центра, ето.
сад ни мелија не смем да продам јер ће набити 30 чим га избацим судећи по овоме како је до сад било. a сваки пут је продаја била логична, ето сад и мели има брауна за мечап, логично да се неће наиграти против њега, али нећу га напоље па макар -6 имао.
Samo da ne ureknem ovaj tim što imam, ali konačno sam bez povreda 2-3 kola (ne ponovila se ona sranja sa 3-4 povrijeđena 3 kola zaredom i ni 200 poena za taj period) i opet pri vrhu tabele... ne vjerujem da ću stići top 3, ali mogu top 4 do kraja sezone izgurati kapiram
http://sportklub.rs/Kosarka/Euroleague/a145275-Djentile-vec-zavrsio-epizodu-u-PAO.html
brt
пропаде ђентиле дибидуз, штета...
зна ли ко нешто више о овоме, није споран јудо који пропушта, него ме занима весели? откуд сад да одједном и он пропушта? или су ови са еурохупса неинформисани, или се нешто десило с њим у ова два дана...
Osecam da je jos jedan MCCollum koga cu uspesno hvatati minus :))))
http://www.mozzartsport.com/vesti/lavovi-vratili-zver-galatasaraj-jaci-za-igraca-sa-prosekom-od-37-5-poena/161357