Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

1. мислим да он не може бити регистрован за ЕЛ, али га можеш хватати у турском шампионату :))))

2. Dobro mislis nisam ni razmisljao, ali svejedno ako nesto volim odigrati u nba to je mrtvog cjmccolluma minus kao kucu. Pa eto, mozda nekom bude znacilo :)

3. E igra li vasilis

4. да, колико сам ја упућен. али питање је колико.

5. O jebem ti, nekako sam dospeo do toga da imam Ajona i Rendolfa u timu i već tri kola ne mogu da ih promenim, jer koji će mi kurac dva igrača iz iste ekipe.
    Ništa, odoh da menjam tim, pa ću da se nerviram kad mi zatvore kolo usred izmene. Hvala, kg

6. Prodao sam Lengforda. Pa eto, smejte mi se ako nabije 30.

7. E jebi ga, nadao sam se da nećete ni jedan ni drugi da ga date tako lako. :)

Dobro, valjda ga stevan nije prodao, pa ili ćemo se približiti ili će otići na (bar za mene) nedostižnu razliku.

8. Kako igra Bogdan bogte

9. Nema lengforda u startnoj! \o/

Tako je presedeo i u vtb ligi, nadamo se da će i večeras, i da ga stevan nije dirao. :)

10. nema lengforda u timu uopšte

11. Nisam ga dirao, krenuo sam otkuće oko 4. Evo još lepih vesti za vas - imao sam Larkina i Diksona na pleju i odlučio sam da prodam Larkina. I nisam imao izmena, pa sam morao da ostavim Simona u timu. Ne sluti na dobro.

12. E pa baš super, imam igrača manje, -5 od KITSONA i Simonovića sutra.

13. 106 + 5 sutra. Od toga 4 centra, hah.
    Solidan dan, malo me je hanga pojebao, još da sam izbacio njega umesto micova bilo bi sjajno, ali ne žalim, micov mi je bio prvi pik za izbacivanje uz judoa koji je bio povređen.

14. Ja 112.4 + 4

Da sam uzeo Jankunasa umesto Veselija glupandera bilo bi top. I to uzimam njega iako imam već dvojicu iz Fenera, a Datomea nisam mogao da menjam jer sam morao da izbacim Lengforda, Judoa i Vojtmana.

15. Tu smo, rekao bih... Možda sam u blagoj prednosti, za sad, ali usraće neko od ovih sutra. Makar si se vojtmana otarasio, ja u drugoj kombinaciji imao lengforda, veselog i vojtmana, sreća pa se odlučim za ovo prvo što sam 'teo.

16. Какав је метиљавац овај Парахуски јебо све своје...

17. Au stevane ja tek sad vidim da je dikson imao -5, nisam skontao da je on kitson (ja reko' lengford je), mislio sam da ćeš od kit(son)a i simonovića imati -5, a da je ovaj imao neki jadan indeks od 5-6...

18. Kakva iskrena zabrinutost, Coa :)

19. Хахах сузе рони

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.