Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

1. Mlatoni da li su ispred tebe srbi?

2. Mozemo ih diskvalifikovati ako ne zive na vise od 200km

3. Trojica Srba, najbolji od njih je Stecov drug ako se dobro sećam. Stec, očekujem da središ da ga ga bar jednom do kraja zadesi Dukka scenario.

4. Drug od druga, video sam čoveka dvaput u životu. I prvi put igra, mislim da sam napisao to već 2-3 ili 7-8 puta.

5. Kako to prvi put igra a tako je dobar?

6. (ovo kao kad cimaju papeta za fibonači, ili kao kad ja pišem o prednostima sokera za basket i igrače, haha, krenuo sam i malopre na psetov post pa obrisao xd)

7. Lol

Mlato ako te samo on bude jebao za f4 nista se ne sekiraj

8. Samo što sam ja stalno samoinicijativno pisao to

9. Stec presticice te coa. Tacnije, coa i ja tipujemo da ce te prestici hahahaha

10. Tipujte i za Mlatu onda da će me prestići hvala unapred živi bili

11. Nisam ja ovo rekao to pseto samo nemoj da se ljutiš brt dobar ti je lengford u timu ide na žalgiris u narednom kolu a njih redovno usere prejako čak mi se i ceo taj tvoj tim dopada ne bih ja tu ništa menjao dikson i simonović su BOMBONA

12. A sto tako coa pa.kazi da nismo pricali i ispostavilo da smo se obojica kladili sa nekim(na razlicitim mestima) da ces prestici steca

13. Bolje da ste se kladili da Čanak uzima izbore

14. Ne kapiras jbg

15. Samo mi je jasno sad da stevan poredi sebe sa vučićem ovim postom! E pa nećemo tako, prijatelju.

16. Pa baksuziram ti majmune kao kad igramo isti par na kladzi

17. Pa prvo sam mislio da je skeč, kao super, nema šanse da te prestigne, Coa baksuz i tako to, al ovo posle nisam shvatio stvarno, reko' onda ste ozbiljni, počećete da se kladite i na školske kroseve

18. Aha, eto, uvek treba igrati ono što ti je prvo palo na pamet

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.