ја сам избацио ларкина, синглтона и рендолфа, справио тим још пре 3-4 дана, надам се да неће изгрмети баш сва тројица, једног са 20+ бих поднео некако.
Pa da l' je lud ovaj ertel više koji mu je kurac jebogaotac, kako da izbacim igrača koji igra kući s makabijem i koji mora da povuče jer im treba za PO... Iz kola u kolo me jebe i sve mislim "ma sad će, mora", mora kurac, 1/6 iz igre govedo, polaganja maši...
Jebe me i braun, ali očekujem da njega imate, jer jbg ko ne bi imao brauna na četvorci protiv makabija...
не гледам, сад читам, нагазио на хекманову ногу и изврнуо зглоб и то озбиљније изгледа. не верујем да ће се вратити вечерас, а ни у наредних пар кола вероватно, ако није нешто још грђе.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Usrasmo skeč načisto
Bacam bisere pred svinje.
Избацио сам Диксона, а оставио у тиму Дончића и Симоновића.
јеси ли скупио муда да оставиш ленгфорда у тиму можда?
И Ленгфорда сам избацио, да.
и је л' ико избацио деколоа, не?
едит: солидно брз одговор, браво стеван.
Нећу се примити да проверавам то.
па нема шта да се примаш, исто као кад смо млатони и ја избацили ленгфорда у прошлом колу, видећеш сутра уосталом, али онда ће бити касно!
ја сам избацио ларкина, синглтона и рендолфа, справио тим још пре 3-4 дана, надам се да неће изгрмети баш сва тројица, једног са 20+ бих поднео некако.
Ja sam ostavio Dekoloa. Lengforda nisam ubacio iako neki ruski mediji objavili da je spreman za Žalgiris. NIsam ni Juda uzeo
──────█▒───▒▒───▒█──────
──────█▒██─▒▒██─▒█──────
──────█▒───▒▒───▒█──────
──────█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▌─────
──────█▒▒██████▒▒▒█─────
────██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██───
──██▒▒▒▄▄▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒██─
██▒▒▒▒█░░▀▄▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██
█▒▒▒▒▒▒▀▄░░▀▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█
██▒▒▒▒▒▒▒▀▄░░▀▄▒▒▒▒▒▒▒██
─██▒▒▒▒▒▒█▀░░░░█▒▒▒▒▒██─
──███████▀▄▄▀▄▄▀██.
Pa da l' je lud ovaj ertel više koji mu je kurac jebogaotac, kako da izbacim igrača koji igra kući s makabijem i koji mora da povuče jer im treba za PO... Iz kola u kolo me jebe i sve mislim "ma sad će, mora", mora kurac, 1/6 iz igre govedo, polaganja maši...
Jebe me i braun, ali očekujem da njega imate, jer jbg ko ne bi imao brauna na četvorci protiv makabija...
Nisam napravio izmene u onom najboljem timu, ostali mi Veseli i Rendolf koje sam hteo da izbacim.. . Sad moraju da pokidaju xD
Навијаћу ти за Рендлофа, Млато, ако га немаш ни ти у вукајлијашком тиму.
Знао сам да ће Ертел да се поправи у четвртој, мајку му јебем.
Избацио сам Диксона, а оставио у тиму Дончића
Za sad deluje kao solidan promašaj
дедер смањи мало то навијање за рендолфа, имам га минус, а он фалабогу већ 10 кад га одиграм минус.
и могли сте бар да ми кажете да мели не сме да шутне на кош у овој утакмици, да га избацим, пичке једне, али ок, нека.
Zasto bogdan ne igra kosarku?
не гледам, сад читам, нагазио на хекманову ногу и изврнуо зглоб и то озбиљније изгледа. не верујем да ће се вратити вечерас, а ни у наредних пар кола вероватно, ако није нешто још грђе.
Ok, hvala. Zasto Meli ne igra kosarku?
шутнуо је након овога, добро је, шутнуо два пута и омашио оба. јеб'о му пас матер и њему.