Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

1. Usrasmo skeč načisto

2. Bacam bisere pred svinje.

3. Избацио сам Диксона, а оставио у тиму Дончића и Симоновића.

4. јеси ли скупио муда да оставиш ленгфорда у тиму можда?

5. И Ленгфорда сам избацио, да.

6. и је л' ико избацио деколоа, не?

едит: солидно брз одговор, браво стеван.

7. Нећу се примити да проверавам то.

8. па нема шта да се примаш, исто као кад смо млатони и ја избацили ленгфорда у прошлом колу, видећеш сутра уосталом, али онда ће бити касно!

9. ја сам избацио ларкина, синглтона и рендолфа, справио тим још пре 3-4 дана, надам се да неће изгрмети баш сва тројица, једног са 20+ бих поднео некако.

10. Ja sam ostavio Dekoloa. Lengforda nisam ubacio iako neki ruski mediji objavili da je spreman za Žalgiris. NIsam ni Juda uzeo

11. ──────█▒───▒▒───▒█──────
    ──────█▒██─▒▒██─▒█──────
    ──────█▒───▒▒───▒█──────
    ──────█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▌─────
    ──────█▒▒██████▒▒▒█─────
    ────██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██───
    ──██▒▒▒▄▄▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒██─
    ██▒▒▒▒█░░▀▄▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██
    █▒▒▒▒▒▒▀▄░░▀▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█
    ██▒▒▒▒▒▒▒▀▄░░▀▄▒▒▒▒▒▒▒██
    ─██▒▒▒▒▒▒█▀░░░░█▒▒▒▒▒██─
    ──███████▀▄▄▀▄▄▀██.

12. Pa da l' je lud ovaj ertel više koji mu je kurac jebogaotac, kako da izbacim igrača koji igra kući s makabijem i koji mora da povuče jer im treba za PO... Iz kola u kolo me jebe i sve mislim "ma sad će, mora", mora kurac, 1/6 iz igre govedo, polaganja maši...

Jebe me i braun, ali očekujem da njega imate, jer jbg ko ne bi imao brauna na četvorci protiv makabija...

13. Nisam napravio izmene u onom najboljem timu, ostali mi Veseli i Rendolf koje sam hteo da izbacim.. . Sad moraju da pokidaju xD

14. Навијаћу ти за Рендлофа, Млато, ако га немаш ни ти у вукајлијашком тиму.

Знао сам да ће Ертел да се поправи у четвртој, мајку му јебем.

15. Стеван
    Избацио сам Диксона, а оставио у тиму Дончића

Za sad deluje kao solidan promašaj

16. дедер смањи мало то навијање за рендолфа, имам га минус, а он фалабогу већ 10 кад га одиграм минус.

и могли сте бар да ми кажете да мели не сме да шутне на кош у овој утакмици, да га избацим, пичке једне, али ок, нека.

17. Zasto bogdan ne igra kosarku?

18. не гледам, сад читам, нагазио на хекманову ногу и изврнуо зглоб и то озбиљније изгледа. не верујем да ће се вратити вечерас, а ни у наредних пар кола вероватно, ако није нешто још грђе.

19. Ok, hvala. Zasto Meli ne igra kosarku?

20. и могли сте бар да ми кажете да мели не сме да шутне на кош у овој утакмици, да га избацим, пичке једне, али ок, нека.

шутнуо је након овога, добро је, шутнуо два пута и омашио оба. јеб'о му пас матер и њему.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.