Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

  1. Hahaha nisam izvalio ovo kada sam gledao xd

  2. мислим се да ли да продам јудоа, он против реала баш има неки мотив посебан, или му се једноставно спушта много више лопти јер су јебеније утакмице, па набија лагано 20+ индексе.
    за сад сам одрадио три пристојне измене, али ми се чини да ће ми тим онда бити превише сличан стевановом, а то ми баш и не одговара, па ћу врло вероватно и одустати од тога, ваља спуштати разлику некако. од те тројице један је бурусис, а већ имам синглтона у тиму, па ми бурусис и не одговара баш, а и могуће да ће они с барселоном одиграти утакмицу од 140 поена и онда курац, не могу да се надам да ће неки да набије 25+. зато чак разматрам и да барњанија сачекам још ово коло, мада ме јебе жестоко већ.

    и опет ми је дилема да ли одмах да узимам плајса, или да га чекам још мало. само са скоковима он ће да набије пристојан индекс.

    а да, јако би лепо било да итудис врати деколоа на једно два минута у следећој утакмици, чисто да овај спусти себи цену за 10-ак кредита, па да га лагано убацим у тим после.

    као да вас боли курац за ово што пишем, је ли... него ето, докон сам па разматрам сад шта и како.

  3. стеване, 'ајде ти узми барњанија и јудоа, можеш и сандерса, да ја могу да их продам без дилеме џд

  4. barnjani i sanders ostaju sigurno haha

    e sad cu da napravim ludacke izmene koje vrv niko nebih napravio ali pukovnik ili pokojnik bice

  5. Napisao sam ovo samo da me ti ne bi napadao posle kako prepisujem od tebe, najvećeg nuba fantazija xd

  6. ma barnjani ima da vrati kredite koje sam pukao na njega inace cu sacekati da dodje u italiju pa otici da mu sviram ukrsteni ligament kao gusle

  7. Pajsad:
    Langford propustio poslednji trening

  8. па кад смо почели да се разбацујемо таквим информацијама, пајсад:
    бурусис пропустио последњи тренинг

    а ниси могао да ћутиш мало, не а? (шалим се)

  9. Sto je najgore ne sali se hahaha

  10. сад сам и ја збуњен, хаха, за шта се не шалим, за бурусиса и пропуштање тренинга или што сам бесан јер млатони дели информације са свима? џд

    добро, не шалим се ни за једну ствар, бурусис стварно пропустио тренинг због неког вируса или слично, али се очекује да ће играти.

  11. таман нешто решим, у свакој опцији сам избацивао сандерса јер сам мислио да је доста и да је време јурити неке озбиљније кандидате, и онда искочи вест да ђентиле није отпутовао у русију и курац, сад морам сандерса да задржим, и све изнова.
    а хтео сам и хигинса да оставим јер се итудис попичкарао са џексоном, па капирам да највећи терет на 1 и 2 морају да изнесу тео и хигинс, ал' сад ћу вероватно њега ван.

  12. Gde pratite to za povrede, odsustvovanje i sl.?

  13. Meni na eurohoopsu iskoči uglavnom

  14. Mahom eurohups i sportando, nekad zakačim i nešto sa strane.

  15. @aleksandarkg

    Sređeno je za Nunalia kod ujke

  16. nekad zakačim i nešto sa strane.

    Meni kad se ovo desi obicno se ne radi o informacijama o zdravlju kosarkasa

  17. постоји ли неки сајт за праћење статистике евролиге по позицијама, као што је лечки остављао ону статистику за нба, типа да портланд најочајније у лиги брани четворке и сл.?

    типа за звезду, најочајније брани крилне центре, дарушафака центре и тако то.

    млатони, од тебе очекујем да имаш тако нешто.

  18. Nemam brt, što se tiče statistike gledam samo EL sajt i sajt nacionalnih liga, nikakve napredne statistike

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.