Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

  1. Isto tako, samo sam se ponadao da možda tako nešto postoji.

  2. Možda i postoji, al nisam tražio iskreno

  3. избацио сам хигинса, барњанија и јудоа,
    узео гаудлока, јанкунаса и плајса.

    мада ми се ни то не допада, 5 комбинација за овонедељни тим сам имао, не могу да се одлучим никако, ал' ко га јебе, шта буде.

  4. Избацио Ханиката, Ђентилеа и Томића, убацио Круну Симона, Гудуру и Јудоа.

  5. Izbacio rendolfa. Nije da sam mislio da ce biti los nego sam hteo da pojacam druge linije tima pa sam ubacio agustina umesto njega. Doduse nisam se nadao da rendolf ovako pocepa

  6. Imao sam melija u 3 od 5 potencijalnih ekipa za ovo kolo, i odustanem da bih uzeo jankunasa.

  7. Ja sam priznajem pokusavao da se nategnem da uzmem melija ali nije bilo moguce a da imam 10 igraca. Ovako sam se prodajom rendolfa napamprcio za spanulisa i jos jednog velikog gospodina koji ce se verujem upuvati sutra hahaha

  8. Hanikat zverina, kako si mogao da izbaciš takvog igrača Stec

  9. Очекивао сам да му ово буде лош дан. А још размишљао да уместо неке од ових измена одрадим Колом уместо Ертела, лепо сам се зајебо.

  10. Do danas mi je na fantaziju bila nameštena ekipa u kojoj je bio i meli i braun, doduše i higins koga nisan mogao vab, i evo šta se desi kad odlučim da ipak menjam u pola 5. A meli bio tu u paru sa braunom, pa u jednoj kombinaciji sa judoom, i u jednoj sa jankunasom, i ja kao ma neka, a brauna ne uzmem jer sam mislio da će ga svi imati, pa da se kao razlikujem. Pa imaće ga svi jer će da nabije kurac makabiju, i još raste, debilčino maloumna.

  11. Mlatoni, nabio si bar 130 danas od fazon 5 igrača samo?

    Je l' ima nekog ovde da je uklopio tea, lengforda, hanikata, melija i brauna? Taj će 270 da ima.

  12. Srecan hanikat svima koji slave!

  13. 70 od cetvorice

  14. Sad računam, odabrao sam najgoru kombinaciju od ovih koje sam imao, 130 nekih + 2.5 igrača, jer je jedan od trojice plajs. Biće tu oko mog proseka trenutnog, ali jadno naspram onoga kako je moglo u ovakvom kolu.

    Biće mi donekle utešno ako jankunas nabije 30+ sutra. Ako zasere onda u kurac.

  15. 104 od četvorice sa Higinsom, nisam ga hteo van, očekivao sam da bar 10 da ima. Dobra stvar ubacivanje Brauna.

    Šta mislite, koliko će trebati za sat?

  16. па у прошлом колу је било 245 а већ сад су ту мели, ханикат, ленгфорд, теодосић, сви по 30+, браун 40+, а тек играју остали који могу да набију такође 30+ индексе, ја мислим да ће требати бар 265.

  17. Meni jedan od cetvorice ogastin, fino sam prosao kako sam mislio da cu

  18. Sandersa sam trebao da izvadim sjebo sam se, za sledece kolo izlazi napolje pa cu valjda uspeti da vratim rendolfa. Tj mogao bih da ga vratim sigurno imam 20 u steku al ocu i pleja da pojacam kolko se bude moglo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.