Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

  1. Dukka
    @aleksandarkg

    Sređeno je za Nunalia kod ujke

    Samo da ne bude da nisam rekao, pa ko je pametan, shvatio je!!!!1

  2. Bice vrv gaudlok umesto sandersa, rado bih lengforda al kurac. Tu je prica sa bekovima zavrsena do kraja igrice posle se akam samo da doteram tea i melija i da vratim rendolfa eto to su mi neke zelje

  3. Овај Милер из Бамберга слина тешка маму му јебем. Тео и Парахуски испоштовали стандардно. Сутра Рајс, Шилб, Симоновић, Синглтон, Кузмић, Барњани и Плајс. Могло би да буде одлично, а може и да се заврши катастрофално.

  4. Haha jos ja gledao o cemu vas dvojica koji nunali koji ujka kad ovaj nunali uvali ovima

  5. Могло би да буде одлично, а може и да се заврши катастрофално.

    Da je Sekspir ziv pa da ti ukrade ovu misao ;)

    e daj koga vi lazete 100 i kusur poena od 3.4 igraca, daj da vidim taj tim

  6. Јбт, стварно глупо звучи кад опет прочитам. Умор брт, не замјери. Лаку ноћ свој браћи, буте добри.

  7. брт, тео 28.6, браун 41.8, ленгфорд 31.9, ханикат 34.1, то је оно што млатони врло вероватно има, и ту има 135-6, ето ти, од четворице, додај на то мелија нпр. са 35+ и то је 180 од 5 играча, па да имаш још пет притки за парадајз поред њих, истераће на 240 све заједно.

    едит: нема он ову четворицу горе, сад видим да има 104 од тројице и хигинса, дакле ленгфорда је можда избацио, или хвали ханиката 'нако само.

  8. Opusteno Mitke dobri covjece ;)

  9. брт, тео 28.6, браун 41.8, ленгфорд 31.9, ханикат 34.1, то је оно што млатони врло вероватно има, и ту има 135-6, ето ти, од четворице, додај на то мелија нпр. са 35+ и то је 180 од 5 играча, па да имаш још пет притки за парадајз, истераће на 240 све заједно.

    Au. Meni to deluje ko SF jer sam tek poceo ove god da igram ovo sranje..Dobro aj verujem vam ^^

    pogle ti ove moje bogalje ko ovde da navuce 150

    http://i.imgur.com/o9usVzI.jpg

    to je od proslog kola mrzi me da sad printujem

  10. Nisam isterao Lengforda, nego nemam Hanikata. Da sam imao još jednu izmenu za ovo kola upao bi umesto Singltona, ovako moram da gledam da ga uglavim za sledeće.

  11. е па с тим јесте тешко јбг :Д

    сад ти је касно претпостављам, али вероватно је требало мало да побољшаш кредитно стање, могу људи овде да те упуте како ако те мало више занима јебавање с овим.

    мада и није касно, може се и даље то довести у ред кол'ко-тол'ко, чисто да видиш како иде ове сезоне, па следеће онда озбиљније да играш.

  12. млатони, реци ми једну ствар кад си већ ту. јеси ли ти беше прошле године јурио јанкунаса да узмеш против реала у некој утакмици јер си знао да они имају неке нерашчишћене рачуне, тј. да их јанкунас и не воли баш нешто нарочито из не сећам се којих разлога? (остали нека се праве да ово нису видели)

  13. и онда после дошао овде и писао: "е јбг требало је јанкунаса да узмете против реала, он их баш не воли".

  14. И ја, убледео ми је нешто на овој слици.

  15. jednom sam leteo sa njim, gospodin covek bela neka kosulja, ali pupav nekako nabijen, vidi se materijal za visok pritisak sav nesto unezveren

  16. сад ти је касно претпостављам, али вероватно је требало мало да побољшаш кредитно стање, могу људи овде да те упуте како ако те мало више занима јебавање с овим.

    ma necu nikog da smaram, praticu sta pisete ovde ovako bzv a onda SLEDECE SEZONE heh

  17. Jesam Cao, uzeo sam ga tad pred Real i imao je 35.

    https://www.youtube.com/watch?v=tCDerpBv95I

    Edit: Ovo se pre neku godinu dešavalo, a da ne voli Rudija i Špance videli smo i u reprezentaciji.

  18. солидан разлог да га не вадим из тима, следећу баш игра с реалом па нека је против њега и пет рендолфа, сем ако сутра баш не подбаци услед неке радоњине маестралне тактике и боришом на четворци. ахахахх, бориша симанић и јанкунас, једва чекам да видим тај дуел, макар на пар минута.

  19. Taj naslov videa možda je bolji i od Snežana Savić - kupa se.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.