Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

1. nabacao na brzinu, pošto sam mag ove igre, daviću vas kao zmija žabu tokom takmičenja.

2. Daj print ekipe ljubim ti kurac

3. Daj i ti print, da ti se smejem jer si uzeo spanulisa. xd

4. Daj da vidimo jesu li sve ameri u ekipi

5. Za pseta garatnujem da ima guduru ili simona

6. Ili? Ima obojicu sto posto :)

7. I ja sam siguran da pseto ima obojicu. I spanulisa :)

8. http://i.imgur.com/f9C3QYz.png

Ako nemate bar 4 Srbina u timu onda ste pičke prodane (i da, Đenka je Srbin)

9. Ај неко нек ми каже шифру. Ову, коју имам, неће да прихвати. Је л' мењано нешто?

ЕДИТ: Хах, океј је. Пис'о сам ћирилицом, па зато није прихваћена. лол

10. Za pseta garatnujem da ima guduru ili simona

Ili obojicu? Xd

A spanulisa sam uzeo jednomu zivotu i to u kombinaciji sa tonijem parkerom zivce su mi pojeli. To je bio moj prvi fantazi hehe

11. Jebem ti previse slicnih igraca kao tilmo imam :(((

12. Izbaci tvoj tim ps.

13. Ne mogu sa fona brt
    Edit: pseto je

14. From Valawra rulez to Vulcan

овде нам је лига тренутно, ако некоме треба.

не сећам се како је прошле године било, али ако некоме треба, ове године су дозвољене 3 измене по колу, нисам сигуран да л' је прошле било исто, или су 2 биле.

за повреде и слично и даље ће ваљда бити оног инџури рипорта на сајту евролиге.

15. 3put gledao, ne videh...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.