Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

1. užas koliko su jadni jebeno

2. jedini gospodin je devin smit kod njih, kad vidim vimsa, gaudloka i pninija proliv ljuti dobijem

3. Al meli je pregospodin jos sam bio resio kad nakupim kredita da kupim njega nevezano za bilo sta i ne ispostujem sebe i naravno zajebem se. Valjda ce jankunas bas da se isprima na real

4. Meli im svrsava u sve telesne rupe, ne moze jankunas da ponovi ovo.

5. Ma šta radi ovaj Meli

6. Милер је један распли говнар.

7. Meli unistava darusafake kako sam se zajebo jebem ti leba

8. jebe čovek, ne štedi ih uopšte

9. Teodosić povređen, izgleda neće igrati

10. jeban bićeš duka ako lažeš

11. Krivo mu što nikako nema teodosića xd

12. Kako me iznervirao meli sada au

13. hahah prskaj meli gospodaru

14. Meli više vremena ima da se namesti za tri u toku utakmice nego na zagrevanju.

15. e jbg, meli mi je bio glavni igrač kola, ali ga ne ubacih u ovaj tim

16. 44 je nabio. Mentol slusam vas jankunas ne voli real bla bla pa dal ih ne voli za 50 indeksa hm?

17. http://kosarka.hotsport.rs/2016/12/07/lose-vesti-teo-povreden-u-cska-uplaseni/

hoću izvinjenje od svakog pojedinačno, a tebe kragujevac ću onom zakopanom sekirom po glavi jesi me čuo je l me čujete

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.