Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

1. Olympiacos could have an advantage for the win, but Hackett is out, while Georgios Printezis’s participation is also going to be decided at the last moment and a lot will depend on this.

2. Znači Jankunas - pojebaće.

3. A ja hteo da ubacim printezisa umesto jankunasa, ne znam koji kurac sa veselim da radim ubacio sam ga samo za kkcz...dajte alternativu neku po mogucstvu jeftiniju?

4. igra printezis

Αστειεύομαι, Δεν ξέρω αν οι Γιώργος Πρίντεζης παιχνίδι. χαιρετισμός Αλέξανδρος Kγ

5. не знам ни ја шта са веселим, не обећава пуно за меч с панатинаикосом, али не могу га ван ако хоћу деколоа сад, јер је и рендолф повређен, а много би било да ризикујем и са теодосићем и са деколоом, теа избацујем дефинитивно, ионако он неће ваљда преко 21-22 ако се деколо враћа. тако да су ми измене попуњене, весељко остаје.

ајон ти је ту у рангу с веселим, можда је јефтинији 1-2 кредита, томић, моерман, па чак и рејес може да се разматра за ову утакмицу, а прејефтин је.
    едит:

beni
    igra printezis

Αστειεύομαι, Δεν ξέρω αν οι Γιώργος Πρίντεζης παιχνίδι. χαιρετισμός Αλέξανδρος Kγ

хаахах

6. Pa bas zato sto igrao protiv pao i ocu da ga izbacim da je protiv nekoga drugog mozda bi ga i ostavio...ujebo me barnjani moram da ga menjam a cena mu je kurac inace bi umesto veselog isao neki skuplji kao sigurica. A kredite sam spisakao i na izbacivanje voltersa on je svoje odmrmorio

Taman sam mislio da sam ende sa formiranjem tima al ne barnjani ne prestaje da me jebe bez lubrikanta govno jedno

7. Dobar skec beni xd

8. ja neću odma de koloa da uzimam, pitanje je koliko će da forsira, a imam nekog keša u šteku da ga uzmem već u sledećem kolu. pa ako pokida, jbg... tea ću da prodam vrv

9. Ja da imam dovoljno odma bi ga kupio ali.kako.imam jedva 500 kredita od tih egzibicija tipa dekolo, teo, lengford nema nista

10. ево још не знам шта са деколоом, имам луфта да га узмем глат, и да ми остане 25 кредита макар за следеће коло па да узмем љуља/теодосића, али кога ван, мислио сам да синглтон иде у госте фенеру па ми је био први пик да га избацим, сад га остављам, и сад је дилема да ли избацивати спанулиса или гаудлока.

спанулис ће врло могуће имати гомилу пенала вечерас, још не игра хекет, мораће неки минут више да проведе на терену, ако не би било принтезиса - њега бих узео сигурно. а ту сигурно неће бити блоуаута као са униксом па да не игра практично последњих 15 минута. баш супротно, очекујем неку пенал завршницу.

гаудлок је почео да шутира како уме, ал' јебига иде на звездину одбрану, вероватно ће прво њега покушати да одсеку од остатка тима јаком одбраном, ал' ту зависи од судијског критеријума доста, ако му свирају фаул на сваком продору и већину контаката - оде тај на 25+ глат. а са пенала је сигурнији од спанулиса. још се јебе њему, ионако шутира из лудих позиција често, џабе одбрана од онога.

или да се оканем деколоа за ово коло и уместо веселог узмем мелија/војтмана/јудоа и аупичкуматерину. најбоље би било да га узмем и да не заигра уопште, или да одигра десет минута и онда све оде у курац.

11. за сад су ми измене тео, гаудлок, рендолф ван,
    ертел, деколо, ајон уместо њих.

12. Ja imam i larkina i tea i rendolfa i onda sam u kurcu ako samo njih moram da menjam

13. Ostavi bre dekoloa sta ti je xd

14. Rendolfa moraš van, a sa ovom dvojicom vidi sam jbg, larkin je kao trenirao juče i spreman je, al' je dosta ispreskakao, pitanje je i ako igra kakav će biti. Eto tea najavljuju, igraće navodno, meni je mnogo da rizikujem i s njim i dekoloom, pa ću od jednog da odustanem sigurno, verovatnije od teodosića.

Edit: E ps da znaš da hoću, jer imam utisak da očekuješ da će zasrati :)

15. Ne znam aleksandre mogu li tvojim savetima vjerovat

16. Pa valjda se vidi ironija u mojim slovima, naravno da ce zasrati dekolo

17. узео сам и ларкина уместо ертела ипак, аукурац, видим га у стартној сад, реко' дај.

ларкин, деколо и ајон уместо теа, гаудлока и рендолфа, потенцијалан зајеб: 35 кредита.

18. Hah, ja danas u kladži nekako video da je prva utakmica u 19h i sad kao pravim izmene i izbacim veselog i bum, zatvori se kolo i ostadoh bez jednog centra

19. Hahahahha dusan

20. Дончић, Клејбурн и Ајон уместо Теа, Силија и Рендолфа. Било би лепо да сви поскупе по који бод.

А у другом тиму сам уместо Теа убацио Вонамејкера, а на фантазинови имам и Вонамејкера и Клејбурна, ево не знам зашто

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.