Znači 10 sekundi pre pet sati imam tim sklopljen, reko aj da probam veselog ako izbacim šta tu mogu da uradim, izbacim ga bukvalno 3 sekunde pre 17h i bum
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Imaces 0 poena zbog nekompletnog tima xd
Coa navijao sam da uzmes dekoloa kapiram da ce igrati 10min
Voleo bih neko da demantuje reči zauzetog kosovca
I ja doncica ubacio i ajona i jednog za kojeg ocekujem da ce biti smijanja xd
Pa procitaj pravila lepi hahahah
Gledao sam i da izbacim singltona nekako al me barnjani sahranio nisam imao izmena vise
Радо бих демантовао, али у праву је. А јеботе па имаш онај сат одбројава минуте кад правиш тим, изнервирао сам се сад мало због тебе
Haha e jbg. Ne znam kako nisam pogledao na sat jebeni, mentol sam evo priznajem
I ja sam se iznervirao pošteno, jesi mazga majke mi.
Sad i ja čitao pravila, tim bez deset igrača nije validan, nema automatskog restartovanja, kurac.
Ja se nisam iznervirao. E, koliko mi dusan bezi poena na tabeli? Xddd
Znači 10 sekundi pre pet sati imam tim sklopljen, reko aj da probam veselog ako izbacim šta tu mogu da uradim, izbacim ga bukvalno 3 sekunde pre 17h i bum
Hahahaha opet ga necu prestici pa jebem ti i fantazi i sve
A cekaj a sta mu se desava sa cenama igraca sada?
Pseto, mogao bih dva kola da pauziram, opet bi bio iza mene ČKODE
Aj da vidimo?!?!?!
Mogao bih da im pišem. Da se žalim što sam glup.
Protestno pismo haha probaj mozda je euroleague sentimentalnija od uefe xd
Piši brate, šta te košta, probaj. Pitaj da ti makar ponište sve izmene, ne znam, bolje igrati i sa sedam igrača nego bez ijednog.
Izmišljaj nešta, da ti je kuče skočilo na tastaturu i isteralo veselog haha.
Haha da l si lud brate, nema veze, igram sa hendikepom, dajem vam kolo fore, pa vas jurim, joj zabava tek počinje
Nemoj da izmisljas, lepo kazi ljudi glup sam ko kurac hahahaha i obavezno zavrsi sa "sportski pozdrav!"
Piši Javiju Gancedu, ja kad sam mu slao mejl odgovorio mi u roku od 15 min