Prijava

Sasvim solidan silb ako ne usere sve ko i inace

plajs je uspeo da ima -3 mentolcina ja bio u fazonu aj da malo izgubim na indeksima da zaradim koji kredit on me ukanalio rodjak nit rasta i jos mi skinuo tri indeksa tesko zaradjenih jebem li mu mamaru bangavu pa necu do 100 dobaciti

Pusti plajsa, koliko se samo izjebah s teodosićem i dekoloom, haha, plajs me nije iznervirao ni malo posle ovoga, jebe mi se tačno.

brt ja nemam ni dekoloa ni tea jebe mi se bas ali smrdljivi plajs je govnarko budjavi mamicu mu jebem ustasku

Порасла је Плајсу цена, Псето, радујмо се \o/ \o/ \o/

Ако се добро сећам, расла би и са минус 9.

Како је одиграо Тео, оно је стварно прелепо, нисам се ни нервирао што сам га избацио.

e pa dobro onda...al mogao je makar 5 u plusu navuci slepac

Kakve sam izmene odradio, 50+ poena više bih imao da nisam ništa dirao.

ја сам могао и горе да прођем, да нисам узео ларкина тачно не бих ни 100 избацио, овако могу још да се надам да синглтон и весели изују у другом полувремену и поправе ми ово јадно коло (јао сад се сетих деколоа јебем ли му мајку ја!) донекле.

imam 125p više od duke u ovom kolu

Lol ja prvi u kolu sa brzim izmjenama, dvije povrede.. i fazon 140 poena...

Kolko prejadno kolo al makar mi je vecina u rastu... je l sledeće ono "duplo" da se igraju 2 utakmice u neđelji?

јесте, уторак у 17х, па четвртак у 18х су рокови.
(је л' чујеш, дркка? обрати пажњу, да не појебеш ствар опет)

Odlično. Zvezda ide na olimpijakos pa na Real je l tako? Ili je druga sa CSKA?

Znam samo da se protiv Reala i CSKA igra kod kuće al sam sa fona pa mi je zajebano da išta vidim na sajtu EL

Zna li neko dal igraju spanulis i printezis? I ovako ako ima nekih injury reporta bacite jbg ima nas sto ne kopamo xd

Bacim ti kurac da isteraš oko xd

Printezis će valjda (!) biti dve-tri nedelje van terena, spanulis upitan (za sad). Ni jedan ni drugi nisu igrali protiv paoka sad za vikend.

Dobro nisam mi mislio na tebe glibavi nego na nekoga dobrodusnog xd

Svakako cu izbaciti spanulisa nek mi se napusi kurca celavaog imao sam ga u dva kola u koja je najvise fejlovao on i barnjani su me ujebali za sve sto sam dobro uradio

Ps, oćeš još jedno kolo fore da ti dam xd

Nisam od onda ušao na fantazi, prosto ne želim da vidim koliko mi bežite :(

Ja ti ne bezim nista hahaha al ciljam top10 posle sledeceg kola a onda laganeze pa koga pojebem pojebao sam xd

Isto sam imao spanulisa u poslednja dva kola, neće on više kod mene sigurno, makar bio jedini sg. A i dekoloa sam izbacio, ne treba mi govnar, pa neka nabije 35 protiv makabija. Ako zaigra uopšte.

Samo mi je teo mala dilema, da li da ga vraćam odmah ili ne, 88 kredita, možda ga sačekam jedno-dva kola, da vidim hoće li i pored dekoloa da nastavlja s dosadašnjim partijama.

Ljulj se oporavio, eto ti jedna informacija, dosta od mene xd

Dukka, makar kredite nisi gubio, šta ćeš više xd

Dekolo nije igrao juče protiv himkija, bar prvo poluvreme što sam gledao