Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja imam jankunasa od 13 i on je zavrsio kod mene kao i spanulis kao i hanikat
http://www.mvp.rs/mvp-forum/kladionica/19-kladionica?start=2805#151435
аахахаххах изијем луди из чиста мира, ни добар дан ни ништа
Loše kolo generalno, za sad mi je najbolji tim s nazivom "Ćilmo" u kom nisam radio izmene jedno 5-6 kola
Jebeni rendolf mi se povrijedio koji je kurac ovo smaranje sad svi se povrjeđuju kad sam sa fona pa nemam živava da pratim sve ali solidno sasvim jebem fazon 140 poena od šestoroce a to sam isto na brzinu sklepao.. biće bolje sljedeće kolo... valjda
Tj 125 poena jbg ... gore nego sam mislio al bar su svi u rastu
http://image.prntscr.com/image/ff441d4737c64efbb12efc827938bed0.png
Protestna nota beše uzaludna braćo.
A još mislim i da me laže da se njemu isto dogodilo
Hahah, ćuti kad nije rekao da je tako usrao dva svoja tima u dva kola, pomislili bi da je tilmo xdd
Jebi ga, brt, baš šteta, ali nije neko ne znam koliko dobro kolo pa da ćeš izgubiti 200 bodova samo zbog ovoga, opet će biti dostižno, šta znam. Nikad nisam bio dobar u ovim rečima podrške, zar ne?
Zapamti da je sledeće kolo u utorak, isto u 17h. Ne u 19, u 17!
Mnogo bi ti bilo da propustiš i to kolo, onda bi i psetu dao nadu da može da te stigne, a to je, priznaćeš, sramota xdd
Sad kontam da sam u listi video 17h i nekako mi se to u glavi pretvorilo u 7 sati.
Hvala ti na rečima podrške, drago mi je da je neko uz mene u ovim teškim momentima. Pa makar to bio i ti kgbrt xdddd
Gde pseta da pustim da me pretekne, pa tačno više u životu ne bih igrao fantazi
Ovo sam između ostalog napisao da bih ga odobrovoljio, da se mi, srbi i španci (cenim da je španac), dobro slažemo još od davnina i poslao mu u atačment sliku zagrljenih gasola, đorđevića i navara, ali peder španski ne popušta, sledeće mu šibam teodosićevu trojku preko garbahose
Hahaha jebace vas pseto jako i do samog kraja
Sledece sezone
џексон се повредио, ставили му крстић тамо, ко је задржао теа ја нисам
ко је играо теа минус још јутрос као ован ја сам
Zamisli zameniš Tea za Džeksona jer misliš da Teo neće da igra a ono na kraju ne igra Džekson.
Zamisli zameniš Tea za Džeksona jer misliš da Teo neće da igra a ono na kraju ne igra Džekson
Ja sam to uradio...
Nekad mi je drago sto nemam kredita za ove skupe igrace haha
Ima verovatno još puno ljudi koji su to uradili, jbg
Odlična kupovima dekoloa, mater im jebem ja baš, bravo debilu, ako si ga uzeo.
Koliko ima promašaja u ova dva tri kola, što sa povredama i neigranjem što sa propuštanjem celog kola (jebiga Duka) i to opet neću na pravi način da iskoristim