исте награде бени, сат за најбољег у колу, награде за победнике регуларног дела и плејофа, и главна награда је пут на ф4 за двоје у хотелу (ПОВЕШЋУ БРАТА ЈЕР ЈЕ БРАТ НАЈВЕЋЕ БОГАТСТВО), сат, потписан дрес итд.
до 21 вечерас.
идемо по сат јебемуматер, могао би неко да забоде једном.
Uh ja ću morati dobro da razmislim koga da vodim, sva sreća pa imam dovoljno vremena do tad. Mogao bi i Radjard da se uključi (ne znam što se njega setih kad Coa spomenu brata i bogatstvo), uvek ima zanimljive timove, a zna da bude i solidno plasiran haha.
Coa, možda neko tipa Hrijape? Ako me sećanje služi, on je uvek imao dosta asistencija za svoju poziciju. Mislim rekao bih ti i Tomića, ali on je preskup, a zna da podbaci.
Нагрувао сам све у плејеве и двојке и тројке које умеју да додају лопту (најбоље је симона узети за екипу с асистенцијама, хаха), а од центара рејеса и остале набацао за оно кредита што је остало.
Dukka
To bi verovatno bilo to i od mene, Coukg ne mogu stići, a ispod 7. mesta teško da mogu pasti, nije loše za prvi put.
Sve čestitke Beniju i ostalima od kolubarskih pastuva i porodice.
pre 5 meseci
Dukka
To bi verovatno bilo to i od mene, Coukg ne mogu stići
Sad vidim da sam prošle sezone bio na 11 poena od sata u nekom kolu (dobro, verovatno je u tih 11 poena gomila igrača, ali ipak!) , dakle ove idemo po žak leman!
Znam likove koji desetak godina igraju ove fantazije.
Opterećenost lvl šeki velikom srbijom.
Elem, koje su to studije, to se mesec dana prave kalkulacije, ko sa kim igra kad, ovaj ima jakog centra ovaj nema, ovi mogu da prodju dalje, ko kako igra protiv koga.
I uvek su u vrhu, osvajali neke nagrade i to.
Što znači ako odvojiš hiljadu sati života, možda osvojiš sat. Xd
Uostalom, šta garantuje da je to njegov nalog? Neka se uloguje ako može! Prc.
Ovo je drsko izigravanje običaja igranja fantazija na sajtu i bićeš kažnjen ostavljanjem u jednoj smesi sačinjenoj od sperme i prašine od strane cecinih tigrova pozz
Nisam ni ja za to sa više timova iako ih imam 10. Jebiga, ide mi se na fajnal for.
исте награде бени, сат за најбољег у колу, награде за победнике регуларног дела и плејофа, и главна награда је пут на ф4 за двоје у хотелу (ПОВЕШЋУ БРАТА ЈЕР ЈЕ БРАТ НАЈВЕЋЕ БОГАТСТВО), сат, потписан дрес итд.
до 21 вечерас.
идемо по сат јебемуматер, могао би неко да забоде једном.
Još4 sata i 7 minuta možeš da mijenjaš timove dakle tolko vjrv imaš i da praviš, što će reći do prve utakmice Real Olympiakos igraju noćas u 21h
млатони, ако си правио тим за асистенције, дај бар једног с центарске позиције, ево не знам ни једног. рејеса бих узео кад би имао који минут више.
Ja ne uzimam dres ako mi se Miller ne potpiše na njega
EDIT: A normalno dobiću prvo mjesto
Uh ja ću morati dobro da razmislim koga da vodim, sva sreća pa imam dovoljno vremena do tad. Mogao bi i Radjard da se uključi (ne znam što se njega setih kad Coa spomenu brata i bogatstvo), uvek ima zanimljive timove, a zna da bude i solidno plasiran haha.
Coa, možda neko tipa Hrijape? Ako me sećanje služi, on je uvek imao dosta asistencija za svoju poziciju. Mislim rekao bih ti i Tomića, ali on je preskup, a zna da podbaci.
EDIT:
Najbolji asistenti među centrima prošle godine
http://www.euroleague.net/main/statistics?mode=Leaders&entity=Players&seasonmode=Single&seasoncode=E2015&cat=Assistances&agg=Accumulated&misc=Centers
Najbolja krila i krilni centri
http://www.euroleague.net/main/statistics?mode=Leaders&entity=Players&seasonmode=Single&seasoncode=E2015&cat=Assistances&agg=Accumulated&misc=Forwards
Нагрувао сам све у плејеве и двојке и тројке које умеју да додају лопту (најбоље је симона узети за екипу с асистенцијама, хаха), а од центара рејеса и остале набацао за оно кредита што је остало.
Daj skrinšotujte timove, da vidimo ko je gde junaci.
http://image.prntscr.com/image/84fdc57aee15486597102590a806b232.png
Brate meni je tim sex za dva sata sigurno.
Хахахах, само сам чекао ко ће. ПА ПРИНТУЈ ТАБЕЛУ С КРАЈА СЕЗОНЕ, ДА ВИДИМО 'ДЕ СИ.
Ovo gore je bio sketch u pokušaju xd
Pa ja sam i na kraju sezone na istom mestu brt, ŠTO MENE UPLIĆEŠ
To bi verovatno bilo to i od mene, Coukg ne mogu stići, a ispod 7. mesta teško da mogu pasti, nije loše za prvi put.
Sve čestitke Beniju i ostalima od kolubarskih pastuva i porodice.
pre 5 meseci
To bi verovatno bilo to i od mene, Coukg ne mogu stići
:(((((
Sad vidim da sam prošle sezone bio na 11 poena od sata u nekom kolu (dobro, verovatno je u tih 11 poena gomila igrača, ali ipak!) , dakle ove idemo po žak leman!
Znam likove koji desetak godina igraju ove fantazije.
Opterećenost lvl šeki velikom srbijom.
Elem, koje su to studije, to se mesec dana prave kalkulacije, ko sa kim igra kad, ovaj ima jakog centra ovaj nema, ovi mogu da prodju dalje, ko kako igra protiv koga.
I uvek su u vrhu, osvajali neke nagrade i to.
Što znači ako odvojiš hiljadu sati života, možda osvojiš sat. Xd
Само да знате да сам послао шифру Хомеру Момиру, његов тим је Мионица Јунајтед.
Hahah, registrovan pre 5 godina, i nikad više ušao.
Sraman potez!
Trebalo je da napravim ćaletu nalog.
Uostalom, šta garantuje da je to njegov nalog? Neka se uloguje ako može! Prc.
Ovo je drsko izigravanje običaja igranja fantazija na sajtu i bićeš kažnjen ostavljanjem u jednoj smesi sačinjenoj od sperme i prašine od strane cecinih tigrova pozz