Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Lajk za Pera
Koment za Anta
100 од седморице, танко
Ja 130 + 2
Stec, ko ti je drugi plej?
Ларкин.
Sta bi za ljulja na kraju?
Koje sam govno pojeo sto sam zaboravio na ovo bas bi odradio vrhunske izmene
U bre što ste tanki.
Igraće, pseto.
Ja 57 od cetvorice. Silb budjavac 3 inace bi bilo lepih 54 od trojice zizic i grejndzer 20+
104 od šestorice. Ostali su mi Simon, Teo, Kuzmic i Singlton.
Od njih mogu uzeti 100, a mogu ni 50... vidjecemo
120 код мене и 4 још данас, капирам да ћу бити негде у пар бодова са млатонијем. бар се надам...
стеван и млатони, ко су вам преостала двојица? (с обзиром да знам да је један стеванов јудо, он ће вероватно покидати вечерас, ал' се надам неком БО па да ће да искулира мало на клупи) занима ме, да бих играо плусеве на кладионици, да вам избаксузирам џд
Ja Judo i Slukas
Budu li imali ispod 40 zajedno naći ću te preko IP adrese
Ni oni s ibn-a ti ne pomažu, bolje mene da si pitao za savet xd
Inače, singlton, veseli, dekolo i džejms. Samo dekolo da konačno odradi svoje, od ostalih se ne nadam bogznačemu, nisam mogao van ni singltona ni veselog, a džejms je bio prinudno rešenje umesto dončića da bih uklopio lengforda.
Jbg više bih voleo da sam Vonamejkera uzeo, al pošto sam na kraju rešio da ne prodajem Klajburna nisam imao para za njega ili Larkina, biće dobar i Slukas xD
Bio bih zadovoljan sa 100 od ove sestorice veceras.
Ma i sa 90
Vrv i sa 80
Moze i 70 hehehe
Јудо, Синглтон и Кузмић.