Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

1. Doncic, singlton, lodzeski, judo, ajon i meklin

2. Samo da kazem mlatoniju da je pedercina sto ne baca predloge igraca na temi kladionica ja bih ga ispratio svaki put

3. A stvarno bi bilo lepo da bogdan zasere ovu utakmicu i da raduljica i mačvan natrpaju judoa faulovima u prvoj četvrtini aahahah kakav vic

4. Pa vec ima dva majmuncina

5. E pseto nisam svraćao do kladionice ima tri meseca, otvoriću račun ovih dana pa da krenem nešto. Koja je najbolja online za basket?

6. Pinbet ili maxbet, ja sam u pinu ali vidim hvale max dosta

7. Радуља јебе Јуда колико видим

8. Е, ја сад изваљујем да сам јуче ипак имао 110, још нисам сасвим савладао сабирање двоцифрених бројева.

9. Радуља јебе Јуда колико видим

mozda u pasijansu posle utakmice xd

10. Буквално је после тога почео да трпа, а то мало што сам видео, кад је кренуо, није било против Радуљице, ал' нек је и њега, битно да је живнуо.

11. Govno, imao 5 na poluvremenu. No dobro, 'ajde sad, ne može sve da se poklopi.

12. sad ce vas jebati dekolo igrace 10min

13. Pa samo mene, jedino ja jedem govna s njim jebem li mu mater ja i da se nosi u kurac i on i dan kad sam izbacio lengforda u ona dva kola, sve naopako od tad.

Da izvine ova badnja večera.

14. O jebemti počeo CSKA a ne odigrah igrače u pičku materinu.

15. a agustin na 4 xd

16. agustin je u plusu lepi xd

17. Kakav poklon mlade bukmejkerske gospode hvala vam dobri ljudi

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.