U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Video sam ps, al kurac zapričao se nisam video da počinje..
Tj. odigrao sam ga na onom od 500, al tu me skršio gejfrend Neše Ilića. Bez promašaja Agustin 4/4.
165 + dekolo (za koga se nadam da će imati sad u drugom jedno 23.7 bacanja), kakav trenutak da uzmem džejmsa, haha. I u tih 165 su veseli i tomić bedni, obojicu ću da teram van, dosta su ispoštovali.
ja bi preobjasnio sa izmenama da nisam bio u fazonu neka posle cu da pogledam jos jednom
Jebem ti dan da sam odradio izmene nabio bih 200
Preloše kolo... baš svi sem steca... a i on isto samo 175 poena...
Al dobro, ja sam doveo sad DeKoloa... možda nije u idealnoj formi ali boli me kurac, u sljedeće kolo-dva će i on i Teo dati gas.
Samo ne znam da li je Teo sad možda dobijao neke ponude iz NBA jer je bilo neke priče opet ove godine, a pošto nema kako shvatam mogućnost otkupa ugovora, moguće da mu sad puca kurac ako će na ljeto da piči u Ameriku.
Pre će da dođe u Zvezdu nego što će da ide preko okeana.
Jeb'o te stec, pogledaj bolje! :)
A da nije dekolo srljao onoliko na kraju i jeo govna, bilo bi bolje, nikako da se u jednom kolu poklopi stevanov tanji rezultat a da ja ubodem nešto kršteno i primaknem mu se malo više, uvek se nađu neki veseli i dekolo da zajebu stvar (tomića ne računam jer mislim da ga većina ima). No, polako, sad sam sklopio tim sa dve izmene i treća je "luft" u slučaju iznenadne povrede nekog od ovih velikih, konačno mi je dovoljno tri izmene.
Aaa loše viđeh. haha pa čestitam brate, na 20 poena za koje si se primakao haha :D
Isto. Ja sam ubačio Deona Tompsona da bih ostavio malo lufta sa kreditima u slučaju povreda ili ako ostane pad forme kod pojedinih jačih igrača koje imam.
Imam i Žižića od prošlog kola a on će sigurno fino napredovati. Plus se nadam da ću zgrabiti i solidan indeks na Tompsonu, jer sam siguran da će Radonja znati dobro da ga iskoristi i vjerujem da ga šteka sad za Fener... možda ne kao startera ali sigurno će mu dati dovoljno minuta da ide par kola u solidan rast... al sad me ionako nije mnogo briga za kredite i koje igrače uzimam kao te "fillere", jer već imam 4-5 ovih vrhunskih igrača (Teo, DeKolo, Lengford... a uračunao bih i Vanamejkera i Derika Brauna, a vjerujem i Žižića) koje 99% neću mijenjati do kraja osim u slučaju povreda i Kuzmića i Simona koji će ljutito jebati i donositi mi one iznenadne 30+ indeks partije
http://sportklub.rs/Kosarka/Euroleague/a139805-Bogdanov-blog-Zvezda-i-Partizan-stalna-tema-u-Feneru.html
Дука, можда ће те утешити чињеница да се дешава и најбољима:
Хтео сам да окачим тад за овог лика, али сам заборавио:
http://www.mvp.rs/vesti/evropska-kosarka/item/16742-srbin-osvojio-evroliginu-nagradu
дукка, у пет данас почињу утакмице, то ти је 17х ако ти треба помоћ.
то ти је ово:
http://etc.usf.edu/clipart/33800/33894/nclock-05-00_33894_mth.gif
http://i.imgur.com/4Ge1aFz.jpg
шта мислите о ерику грину сад кад нема спанулиса? јесте да барса јако добро брани те спољне играче, али једини је плеј, имаће минуте против рајса, а прејефтин је и може да гура до 20.
ја за сад ту ставио љуља, али можда се предомислим да узмем грина ипак, па са два јефтина плеја да идем, а онда да узмем неког брауна или слично.
A nema spanulisa a?
Pa kec na barsu ko kuca onda jebo fantazi
није ни отпутовао.
па кец, јесте, али 1.5, ваља то спојити с нечим, имам их 1 и - на једном.
Brate ako još jednom uspem da ne sastavim tim na vreme, stvarno zaslužujem neku počasnu medalju za glupost. Mada evo i Bogdan dva-tri puta je ostavio otvoren tim, cenim da je to zato što ima pregrš obaveza kao i ja......
Elem, ja sam jedini čovek verovatno koji nijednom od početka sezone nije imao ni Lengforda ni Dekoloa. Možda sad ubacim jednog, mada svi ih imate, ne mogu vas tako stići. Ništa, odoh da porazmislim, pa se javljam, očekujte jedan poduži post
pa spojicu sa zvezdom minus, bogdanom minus i lengfordom plus
evo jos jednog
Haha Bogdan glupan nije dva-tri puta sastavio tim
GrobarB92: haha jao šta je bilo, još vas boli onih 132 poena u finalu, ahaha nabio vam Bogdan komplekse za ceo život mali limeni provincijalci
Dobro brate ti si fantazi sirotinja
Bogdan noob klasičan