Prijava

Jedna od najeksploatisanijih tema na filmu je tema serijskog ubice. U suštini, koliko se pravilo filmova o njima, a da je malo bilo onih pravih. Oduvek su me takve glave fascinirale, čak sam nekad i razmišljao kakav bi moj modus operandi bio, pošto svi oni ubijaju ljude sa određenim karakteristikama. U nekom paralelnom univerzumu, ja sam serijski ubica koji ubija debele ljude (ja u verziji od 95-100 kg) i ima naziv u novinama Strija killer. Onaj momenta iz Finčerove sedmice Gluttony mi je baš, uh. Kanibalizam je dobar aditiv priči, ali da jedem debele ljude, nekako bljak. Nisam siguran koji bi trofej od njih uzimao. Možda se setim.

Kakve bi ubice u tom paralelnom univerzumu bili ostali likovi sa sajta? Koliko sam naučio u filmovima i nešto čitajući, ubice su u velikoj većini kokejžn muškarci heteroseksualci, tako da isključujemo pripadnike romske manjine i žene sa liste potencijalnih ubica.

Npr. Seltik bi bio serijski ubica koji bi ubijao ljude koji ne gledaju serije. Osmatrao bi plen i kad dozna da ne voli Reja Donovana pobio bi ih i uzimao DVD-jeve iz kuće kao trofej. Mediji bi ga nazvali Blurej ubica. Uglavnom bi kopirao ubistva iz omiljenih serija.

Maestro bi ubijao izlečene u humanitarnim akcijama i kao trofej bi im odsecao organ koji su uspešno izlečili. Medijski naziv - Metastaza.

METASTAZA PONOVO UBIO!!!
Pronađena peta žrtva ozloglašenog Metastaze. Jovanka Mikić, koja je nedavno pobedila rak dojke, pronađena mrtva u Lepenici. Metastaza joj odsekao levu sisu (dojku)!

Valdemar bi, očigledno, bio Pečurka killer. Ubijao bi sa poetičnom porukom, bilo da je njegova umotvorina ili relevantan citat iz nekog dela. Žrtve bi bili neotesani i ignorantni ljudi, i njihova tela bi sakrivao negde u pečurkama, tako bi policija teško nalazila njegove žrtve. Kapiram da bi Vald bio najprefinjeniji od svih ubica koje možemo ponuditi. Valdemar bi za trofeje uzimao pramen kose, ili još bolje - odsekao bi zuluf muškoj žrtvi. Ubijao bi isključivo posle kiše.

...

Ček brate, jebeš me da si otvorio temu jer si zamislio mene kako.... Jebem ti

cigane i naprednjake meni ostavite

Nisam otvorio temu samo zbog tebe, ne laskaj sebi. Svako od nas je morao nekad razmišljati kakav bi serijski ubica bio. Kapiram da od toga ne postoji veći adrenaline rush. Pisao bih šta mislim za Labokva, ali se bojim da mu dam ideju za ovaj univerzum i samim tim budem saučesnik.

boh bi ubijao studente

i ps bi ubijao studente

Boh bi ubijao studente iz zavisti sto imaju kosu

Miki ti bi ubijao sve ljude vise od 178cm i kao trofej uzimao hipofizu

Ja bih ubijao novinare. Naročito one "ovo je zapalilo internet", "evo kako...", "nećete verovati šta je ova poznata ličnost uradila (18+) (FOTO) (VIDEO)".

Maestro bi ubijao ljude koji gore troluju od njega jer samim tim ne zasluzuju da zive ali ne bi bas imao posla

Reme bi bio Lager ubica. Vrebao bi kod mesta gde bleje mladi, najčešće parkovima, i osmatrao ko pije koje pivo. Ako bi procenio da neko pije neko nekul pivo, on bi ga uhodio i ubio. Lik koji pije Hajneken bi najebao, dok bi oni koji piju neko hipstersko pivo preživeli. Kao memento od žrtava bi uzimao - jasno - limenku piva koju je poslednju popila.

Scouser
Miki ti bi ubijao sve ljude vise od 178cm i kao trofej uzimao hipofizu

Hahaha, dobar xD

Ja bih ubijao ko god ne donira 1000 dinara stevči

Oll, u pogrešnoj se crkvi moliš, po33.