Пров жели да опишеш детаљније начин убијања и да осмислиш неки заштитни знак, рецимо, после сваког убиства напишеш крвљу на зиду неку иритантну студентску реченицу, рецимо "колега, је л' цеди много Јанковић на усменом?" и сл.
A imam ja ideju za savršeno ubistvo, nego ovo je kao mračnije verzija teme Nešto moje, daj da vidim i tvoje (sram vas bilo).
Jedini problem mene kao ubice bi bila težina, moram ići mnogo ispod sadašnje kilaže da bih se uklopio u okolinu.
Стеван
Пров жели да опишеш детаљније начин убијања и да осмислиш неки заштитни знак, рецимо, после сваког убиства напишеш крвљу на зиду неку иритантну студентску реченицу, рецимо "колега, је л' цеди много Јанковић на усменом?" и сл.
-Nikakve sporedne dokaze. (Isklkuči mob lociraju te preko njega)
Haha, sad se setim kad je onaj indijanac, Darijan mislim da je ime, ubio onu plavu prepičku i pobegao. Posle se lik logovao na fejs i napisao onu čuvenu pesmu "VOLIM TE I SAD TAKO HLADNU I MRTVU" i murija ga locirala kod Novog Pazara, pa jebem te živote!
A mobilni se ne ostavlja kod kuce, mobilni das ortaku da ga odnese na neko javno mesto, ne mislis da bi pandur pomislio "a mozda je mobilni ostavio kod kuce" nisu toliko glupi jbg
Najbolje na neko mesto koje nije u kladzi bio brt, das ortaku da ode kod kurve i da ga ponese sa sobom pa onda alibi "bili kod kurve jebali je u guzicu al nemoj mojoj zeni da kazete pls" mnogo uverljiviji od "ma bio u kladzi gledao nba"
Ili posle ubistva nađeš indeks i napišeš "Povisili budzet na 50 ESPB JBG"
3. George Stinney nije bio kriv. Optužen je i ubijen od strane rasista.
Prov zeli da mu neko smisli savrseno ubistvo
https://www.facebook.com/LjubavISmeh/photos/a.124935904297671.8325.124933794297882/518927178231873/?type=3&theater
Пре ће бити да жели да украде најбољу идеју с којом би конкурисао за ФДУ.
Prove, što sam gledao na onim emisijama, imaš par osnovnih stvari:
-Da imaš neoboriv alibi.
-Da ne mogu pronaći leš. (No badi no krajm)
-Nikakve dokaze na mestu zločina.
-Nikakve sporedne dokaze. (Isklkuči mob lociraju te preko njega)
-Da izgleda kao da nisi imao nikakav motiv.
-Bez saučesnika jer oni prvi propevaju.
Eto, dosta je prosto. Ako želiš mogu da ti tačku po tačku pričam šta su radile ove uspešne ubojice što sam gledao na ID.
A imam ja ideju za savršeno ubistvo, nego ovo je kao mračnije verzija teme Nešto moje, daj da vidim i tvoje (sram vas bilo).
Jedini problem mene kao ubice bi bila težina, moram ići mnogo ispod sadašnje kilaže da bih se uklopio u okolinu.
Ovaj rad.
Haha, sad se setim kad je onaj indijanac, Darijan mislim da je ime, ubio onu plavu prepičku i pobegao. Posle se lik logovao na fejs i napisao onu čuvenu pesmu "VOLIM TE I SAD TAKO HLADNU I MRTVU" i murija ga locirala kod Novog Pazara, pa jebem te živote!
Mobilni salje podatke i kada je iskljucen nubovi jedni
I uopste ne moras da razgovaras telefonom da bi te neko prisluskivao
ostaviš mobilni kod kuće, to je bila poenta
sad bi bilo dobro da neko iz off-a uđe na temu, iskopira nečiji modus operandi, pobije desetak ljudi, pa da se krivica svali na vukajlijaša
Moj i ako iskopira ja sam miran brt
A mobilni se ne ostavlja kod kuce, mobilni das ortaku da ga odnese na neko javno mesto, ne mislis da bi pandur pomislio "a mozda je mobilni ostavio kod kuce" nisu toliko glupi jbg
Najbolje na neko mesto koje nije u kladzi bio brt, das ortaku da ode kod kurve i da ga ponese sa sobom pa onda alibi "bili kod kurve jebali je u guzicu al nemoj mojoj zeni da kazete pls" mnogo uverljiviji od "ma bio u kladzi gledao nba"
ili jednostavno uđeš na darkweb i platiš 5-10 soma dolara da odrade posao umesto tebe, ne pitaju ništa
obrisaću ovaj post iznad kasnije da nekome ne pada svašta na pamet
mislis DEEP WEB
preko TOR-a
prekinite da mi šaljete pvt-ove gde tražite uputstvo