Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Podosta sam razmišljao o ovome da budem iskren. Više na temu koliko bi zapravo bilo teško živeti sa tim da si nekog ubio jer kapiram da sam čin ubistva nije ništa preteško.
Žene bih ubijao, naravno, tačnije otimao bih i dovodio u podrum kod mog roba labokva koji bi ih mučio, jebao i na kraju jeo. Neki fazon labokva iz pulp fiction npr onaj sa kožnom maskom.
Ali to kenjam sad, zapravo bih ubijao žene na javnim mestima, noću, da se brzo pronađe telo, da izazivam paniku, uživam (ne)popularnost. Nož definitivno, s leđa za čelo pa prerežem grkljan sve gotovo za 3 sekunde.
Ja da mi sad padne na pamet da ubijam radio bih to sacmarom u po bela dana u delta sitiju ili uscu ili tako nesto jer sam seljacina pa volim te nastupe uz puno buke i pompe a i navikao sam da se zamazem kad radim nesto
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aB1eWqD_700b.jpg
jebi ga,nisu stigli na vukajliju.mozda kada izidju
nije bas da su serijski,al dovoljno stasali da znaju sve o svemu
Eric Smith je pobjednik!
Шта знам, убијао бих тајкуне и профитере. Дугим уским ножем у грло, да се дуго даве у сопственој крви, као што радници и обични смртници грцају под њиховим ђоном. Када скончају одсјекао бих им образе и на челу урезао "лопов" , а ишчупано срце набио у уста. Ако би се затекло каквог плијена, остављао бих га на контејнеру да га пронађу људи што трагају за бајатим хљебом или смећари, или пред вратима народне кухиње и тако то на ту тему.
Gurnuti mu stolicu. Ne da padne na guzicu, nego da ostane da visi.
ja kad bih ubijao pesma u pozadini bi bila:
https://www.youtube.com/watch?v=bTLCVfJwl78
vi? sta biste pustili vi kad biste klali nekog?
Neko je skorije dokazao da mali crnjo pod brojem 3 nije bio kriv.
Pesma uz koju bih ubijao rado.
https://youtu.be/OJitzruwj28
Uuuuu, internet ubica. Ubijao bih hipstere i sousaldazstis voriore. Ono zene u crnom, kandicka, gej aktivisti, onaj Galeb iz vajsa i to. Hakovao im racune u bankama i brisao racune, pa krao pare sa nekog levog racuna i prebacivao na njihov, pa upisivao prekrsaje koje nisu pocinili, sjebavao podatke o licnosti u zvanicnim bazama i slicno. Da ih zajebavam administracijom i polako napravim lagani pakao.
Onda bih placao ljude da ih presrecu na ulici. Recimo hoda lik prema mojoj zrtvi i samo je u prolazu pogleda u oci i kaze "znaju za tebe". I dok ona zbunjeno stoji drugi moj najamnik prodje, znacajno je gleda i odmahne glavom. Ili zovu usred noci sa halo govornice i vriste. Ili zovem ja sa hakovanog nekoriscenog broja iz Belizea i disem u slusalicu. Ili pustim snimak placa neke bebe umontirano sa prigusenim vucjim rezanjem. Ili platim nekom da provali u stan i samo ispremesta sitne predmete cisto da se primeti da je neko bio. Ti fazoni. Pa napravim profil sa ukradenim mejlom na nekom sado-mazo-skat-pis dejt sajtu i onda im manijaci sirom sveta salju perverzne mejlove.
Ukratko, polako ih dovodim do ludila i pravim im pakao od zivota. I onda u kljucnom trenutku pocnem da ostavljam poruke "ucini to", pistolje sa jednim metkom podmecem u kola, omce saljem DHL-om, ostavljam obesene barbike na terasi i slicno. I sve tako dok ne pocine samoubistvo.
Onda citam vest o tome na Blicu, popravim pojas crvenog svilenog kucnog mantila, odbijem dim iz lule napunjene nekrstenim hercegovackim duvanom, srknem gutljaj kvalitetnog crnog vina "Chateau d' Miloradovic" berba 2014. iz kristalne case i tiho prosapcem "Excelsior, another one bites the dust".
Bata Sale rekao bih da si ti ozbiljan psiho lolo
Elem
Ošišao bih se na kratko, kupio bih kratku devetku jer je jako zgodna i neki sivi BMW tipa i išao po studentskim domovima samo. Dobar dan dobar dan. Ili tako po protestima kad traže neke Bolonje ili kako već
Brate znas kada bi me nasli?
A osecao bih se kao neko bozanstvo. Posredno sam ga ubio, nisam ga ni pipnuo lolo
Što samo galeba bolje ceo vajs
Neverovatno je kakvi ste nubovi. Nije tema koga biste ubili, nego kakve profile ljudi bi ubijali, i pritom nisam mislio na ljude koji velikoj većini idu na kurac. Obrazac jebeni napravite!
PATERN JELTE
Ubijao bih samo nevaljale ljude. :D
Samo po potrebi.
Msm ono kad ja osetim potrebu
džDDDDDDDDD
Neverovatno je kakvi ste nubovi. Nije tema koga biste ubili, nego kakve profile ljudi bi ubijali, i pritom nisam mislio na ljude koji velikoj većini idu na kurac. Obrazac jebeni napravite!
Pa reko sam, hipstere i sousaldzastis voriore. Eto ti patern.
Ja samo gledam ID kanal, vec godinama.
Imam u glavi milion uspešnih kombinacija za ubiti čoveka i ostati neprimećen.
A opet, kad htedoh ovde da napišem nešto, ne mog zamislim sebe kako ubijam ljude u kontinuitetu, cenim da bih se posle prvog ubistva predao policiji i plakao za oprost grehova.
E sad, sa druge strane cenim da bih pijan ubio nekog da ne trepnem, u naletu besa. Posle bih opet plakao doduse. Xd
Nisam born kiler i to je to jbg.
Prove precizan sam bio šta lupaš.
Studenti.