Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
U sustini svakog ateizma je anarhizam, nepriznavanje autoriteta, kao i ljudi koji su te rodili, koji te hrane, koji ti radjaju decu i bilo sta drugo... jednom recju ogromni egoizam, a takodje i kompleks vise vrednosti uglavnom neopravdan.
Kome, Turcima, hahahahaa?
Ovim postom si mnogo pao u mojim ocima, trik recenica na koju sam bio milion posto siguran da se neces upecati. Mnogo si naivniji nego sto sam mislio. Evo jebo mater ako nisam sebi rekao - neka dijabola ce napisati da je porez placan turcima.
По неким Оцима Цркве, углавном онима који заговарају неку варијанту апокатастазе, на крају ће се сва творевина преобратити и вратити у првобитно, ''добро'' стање, дакле и џаволчич.
Sto usput receno ne menja stvar, placali su ga i vladari i narod, takav je bio zakon.
mogu ja da diskutujem o tome, sprdam se na tu temu ili sta god... ne verujem u sve sto cujem i sto sam procitao, imam neko svoje vidjenje vere i toga se pridrzavam. obicaje volim i osecam se srecno dok ih obavljam.
o ateistima nemam misljenje osim da su dosadni ko kondilomi
Ja osećam kao svoju dužnost da vernicima abrahamskog monoteizma uvek ubacujem ne crva, nego teglu crva sumnje. Jer smatram da su oni žrtve tog sistema vere, kao i nesvesni agenti onih koji taj sistem vere zloupotrebljavaju. Ono - kada bi mi prijatelj postao abrahamski monoteista, komunista, fašista ili slično, da sam mu pravi prijatelj ja bih dao sve od sebe da ga odgovorim od tog verovanja. A da me briga ni za njega ni za druge - ne bih mu ništa rekao.
Mene su odgajili ljudi koji su bili prilično crveni u ono doba. Što su sad pristojni hrišćani, to nema veze, poenta je da me nikad nisu učili ničemu o religiji, niti vodili u crkvu. Sve sam sam iskopao, iz čistog interesovanja. Ja svoje roditelje izuzetno poštujem. Ako me nisu učili da verujem, nisu me ni učili ni da budem protiv verovanja. A istina je da su mnogi ateisti naučeni da tako razmišljaju tokom odrastanja, nisu do toga došli sami, samo istina je i da su mnogi vernici naučeni tako da razmišljaju tokom odrastanja, nisu do toga došli sami.
E brate, naleteo si sam na volej, znaš ono, šala, zezanje... Normalno da je plaćao porez Turcima, nisam ni ja sa Islanda, i moji su plaćali porez Turcima.
Pa kao što danas plaćate porez Nemcima i Amerikancima lol
Što ne znači da ih volite...
Apsolutno se slazem da vaspitanje ima kljucnu ulogu. Ja bih pre govna pojeo, nego uskratio svoju decu za pojam i smisao vere ili dozvolio da odrasta i zivi u uverenju da smo prazne i trulezne mesine sa paljenjem impulsa u mozgu koji nam govore da smo gladni i da treba da jebemo. I da na kraju idemo u nista sto implicira da zivimo za kurac. Nikada nikog ne bih na takav nacin ostavio bez nade, sve i da nisam u pravu. A jesam.
Mislio sam da za to Sabori anatemišu.
Ali prejake reči upotrebljavaš. I da živimo za kurac, pa šta? Čeka te lep i beskrajno dug san. A ako ima Boga, naći će on puta do duše deteta koje je bez njega odraslo. Otkud tebi ideja da ti možeš nekoga ostaviti bez nade, upropastiti njegovu besmrtnu dušu, kad je sve to u božjim rukama?
Nego, jesi razmišljao o budizmu, informisao se o tome? Prilično je zanimljivo, a potpuno drugačije postavljena problematika.
bombas predegen kao i obicno,bombas ne moze da ostavi i jednu stranicu teme na miru sa svojim degenizmima kao i obicno
ol brt a sto je degen?
mislim sada, obicno jeste degen
da ne bi citirao svaki degenizam koji je napisao i za svaki objasnjavao zasto je degen samo cu okaciti ovu sliku http://image.prntscr.com/image/96ea81e3d242408fb2e7f170e3092f1b.png
Znači, zabranjeno sve osim pluralizma mišljenja :) Klasičan paradoks slobodne evropske misli.
Oli, cekaonicari su prekjuce napisali da si najnepismeniji clan sajta. Pitaj ako meni ne verujes. Kazu Oli nije u stanju da napise gramaticki ispravnu prosto prosirenu recenicu.
Bombaš, ne bih tvoje pisanje ni pominjao da ne prozivaš Olanika zbog nepismenosti. Pa pogledaj šta si ti napisao.
Ponovo fail. Valdemare potresen si ocigledno. Ne mesaj osisanu latinicu sa nepismenoscu.