Molimo se za spasenje Đavola - uvalimo Bogu kitu veliku?

1. koja ja najveća prevara boga? što je ubedio ljude da postoji đavo

2. ...reče Ajrton i kobejnova se u zid :)

3. mnogo ste se raspisali na ovoj temi dok sam ja bio u gradu ali i u gradu sam mislio o ovoj temi evo sta mi je palo na pamet,nesto sto ide u prilog tome da je isus sin boziji
    ako je isus obican covek, kako je mogao da ubedi druge da je bog, ko to jos moze..neko ce da kaze da je mogao lako da manipulise prostim ljudima,mislim da je bez cuda to nemoguce.imalo je i tad glupi i pametnih ljudi isto kao sad.malo je verovatno i da su ga ljudi kasnije proglasili za boga.sto bi to neko radio..mislim da je nemoguce da neko ubedi druge da je bog ili da neki isusov prijatelj ubedi druge da je isus bio bog

4. SPAVATE LI MIRNO ANTIVERNICI I ANTINEVERNICI?

5. isus je definitivno znao trikove(koji su za danasnje madjionicare smesni)...a opet ni on nije bio jedini koji je ubedjivao ljude da je mesija,bog itd...desavalo se to nemalo puta kroz ljudsku istoriju...fazon svako ko je znao madjionicarske trikove mogao je to da uradi ahahh...i ljudi tada nisu bili ni priblizno informisani ko danas...danas mozes za 5 minuta da se informises vise nego tadasnji ljudi za ceo zivot...tako da sine,mnogo teze bi ti to danas islo...nema vise toga...jedino sekte male al sta je to,premal broj ljudi

6. ok ali ne uklapa mi se da neko ko je izmislio jednu religiju, isus je bio u najmanju ruku genije, neko sa takvim stavovima o zivotu da se sluzi trikovima i da laze

7. slazem se da je bio genije

8. to sigurno i ako je bio covek sigurno se nije cimao da ljudi veruju da je bog,da bi za to na kraju platio i zivotom.ili je stvarno bio bog ili je neko drugi pricao da je bio bog.

9. I stradao je zbog toga što je bio genije. I danas je slično sa ljudima, genije izvuče deblji kraj. To je ono, nećeš ti nama iskakati iz mase, bolje da te sklonimo, nego da moramo sustići tvoju sposobnost.

10. Kad mi date dokaz za veliki prasak i kako je uopšte sve nastalo, možda razmislim o svemu tome.

Bog postoji, on je stvorio sve. Sve je lepo napisano u Bibliji, dati svi odgovori i uputstva. Verujem u njega. Tačka.

11. Vernici, dajte mi odgovore na ova pitanja i mozda cu promeniti misljenje:

-Jel se bog sisa kec trojka, sala na stranu, ili ima man bun?

-Jel bog hipster? Mislim furao bradu before it was cool.

-Jel bog zna srpski?

-jel bog prica srpski na ijekavici ili ekavici i kojim akcentom?

-da li je bog visok 178cm?

-kolika je duzina penisa gospoda boga? (Uz duzno postovanje, ne ismevam nikoga samo pitam)

-Jel bog konzumirao nekad alkohol, duvan, marihuanu, spid, kokain?

-Da li je bog sveznajuci?

-Da li je bog nekad jebao zenu u cmar?

-Ako je sveznajuci onda zna kakav je osecaj raditi BILO STA na ovom svetu, a to je konzumiranje droge i analni seks.

-Ako je sve to radio onda nije uzoran.

-Koju ekipu bog bira ne pesu?

-Kako bog ima vremena da cita moje postove na vukajliji pored 10 milijardi drugih osoba kojima treba da sudi?

12. Preporučujem svakome da pogleda genijalne crtaće sa yt kanala DarkMatter2525, da ste ne znam kakvi vernici zdrav razum će vam se vratiti.

13. Djavo ni ne zeli da se covjek moli za njega. To je njemu ponizavajuce. On je i kaznjen jer mu je trazeno, njemu stvorenom od svijetla (kao svi andjeli sto su stvoreni od svijetla), da se pokloni pred covjekom, kada je taj covjek stvoren - od gline.

14. Necastivi mrzi coveka. Bog voli coveka.

15. Đavo je u službi čovjeku, kao i ostali anđeli. Oni su mesendžeri a Đavo i Bog su drugovi.

16. Akademik Zioni Zevit ukazao je na to da je Eva najvjerovatnije nastala od penilne kosti, što objašnjava zašto je muškarci nemaju, za razliku od većine sisara

Kakav spoj nauke i religije, prejako.

17. baš prejadno ignorišete moja pitanja

18. Nečastivi nije nikakav pandan Bogu niti njegova alternativa, popio je šut kartu nogom u dupe kao niži službenik i sada se iživljava na omiljenoj kreaciji Boga-čoveku.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.