Zdravo tata

1. A seltik se nadrkao, daj izvini se boh da cujemo objasnjenje pa ga posle iznapusavaj opet

2. Hahahahaha arm

3. Evo Selma se naginje kroz prozor.
    Tata, šta nije u redu sa mnom,
    kad me neće ni makroi?

Mam, tata, ja stalno idem kod Aboridžina
    Aborodžini jebu dobro
    Aboridžini to su crnci iz Australije
    Nisu to Cigani
    Aboridžini kupaju se
    Kupaju je kad nije suša
    Ali su sirotinja
    Nemaju para da plate

Makro ljuti se
    Kaže mi, Manuela - kurvo
    Makro zao je
    I pirgav
    Isto kao ujna Bosiljka
    Pirgav, ne zao
    Ujna Bosiljka nije zla
    Samo pirgava

Mama, tata, vratiću se ja...
    Kad sve ovo prođe...

4. zdravo tata, sto si bratu dao sve pomocne objekte a nama nista gde da zivimo mi znas li da moj muz nema prste na nogama samo ide na petama kako da zivimo rodjen je tako radi sedam godina na gradjevini plasim se za njega oce da ne padne da se ne ubije a ti nam nedas ni pomocni objekat da zivimo

5. мој тата има мале мошнице, да не кажем семене кесе

6. Zdravo tata ovde tvoj sin dragiša binić

7. zdravo tata nisam stigla pre da ti se javim jer mnogo kurceva balavim.selma je slomila kicmu ali je dobro, drzi se.

8. Tata ne da da me diraš

9. Tata nece ni da zna

10. Немој, Жико, видеће ме тата

11. celtic
    Tata, moj makro je bio ljubazan,
    obećao je da ću s njim u Milano.
    A onda je otišao.

Evo Selma se naginje kroz prozor.

Tata, šta nije u redu sa mnom,
    kad me neće ni makroi?

http://cdn.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/1548104/84824073.jpg

P.S.
    Selma je ispala
    i slomila vrat,
    bar se više neće
    naginjati kroz prozor.

pre 18 sati

http://cdn.tf.rs/2015/01/13/Andrija-Milosevic-.jpg

12. Е ПА ЧЕСТИТАМ ДЕКИ, НЕКА ЈЕ ЖИВО И ЗДРАВО!

13. bohor, ps, bravo za pesmu.
    https://www.youtube.com/watch?v=sXbLAHU9qiw
    slusao sam rajka uzivo, nikad ne mogu da zaboravim kad je u toku ove pesme uzeo brus i poceo da ga vrti kao laso, pa se drao:bice seksa!!a klavijatyurista ima zakacene americke registracije po klavijaturi.to vece mi je prisla jedna alkoholicarka za koju sam cuo da ima hepatit c,posle mnogo premisljanja odveo sam je kuci, morao sam da joj kupim flasu belog vina.nisam smeo da je ljubim zbog hepatita nego sam hteo da predjem pravo na stvar ali ona nije htela bez predrige tako da nije bilo nista.pita ona mene sto neces da se ljubis ja joj kazem da sam imao neku operaciju usta i da ne smem.posle neku god sam je video trudnu izgleda da uopste nema hepatit c,ljudi izmisljaju price. tako sam za mog komsiju cuo da ima sidu pa sam ga posle nekog vremena video u majci kratkih rukava na minus10,a za jednog lika sam cuo da je umro i posle 2-3 god ga vidim u gradu,ukopao sam se u mestu, kao da sam video duha.

14. To za lika koji je umro se i meni par puta desilo kad vidim Dragoljuba Mićunovića. U tripu sam da je umro tamo nigde 2011.

15. Ja sam za tilma mislio da je umro

16. Dobro nisam mislio, nadao sam se, ali slicno je xddd

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.