Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. http://prntscr.com/ep3j4a
    Meni nije jasno zašto je ovo o u zagradi
    Mislim kad se gleda bez ovog pro onda je "sudite sami" ali zašto onda pro nije u zagradi već samo o ništa tu meni nije jasno

2. mislim da je ciljao na presudite ali se zajebao

3. Svakome po puska pa da glasamo. Moramo malo da podelimo ovu nepravdu sa Beogradskim krugom dvojke. Kakvi izbori.

Da se setim prvih glasanja:
    'Skupili ste se da skinete Crnom Djordjiju glavu?'
    'Nije gospodaru. Sakupili smo se da izglasamo vas za vozda!'
    'Ajde, glasajte, pa da vas sve pobijem, ako vam je to poslednja zelja. Po dusi vas jebem!'

4. 16. Branka prpa, nevencana supruga slavka curuvije. Deklarisana kao hrvatica jbg meni smeta nacionalnost ako vama ne

17. Bisera valetanlic: nebitna baba, pevala nekad. Prvi put cuo za nju sada

18. Koraks: aj nemoj se zajebavamo

19. Djuricko: nista nemam da kazem ako neko ima nek pegla

20. Ejdus: nije dovoljno zaradio pa bi da udomi familiju

21. Vesna rakic vodinelic: opet pescanik, n1, univerzitet union...dekan postaje 2002...

22. Masic: novinar. Tvrdi da je u srebrenici ubijeno vise od 7k ljudi i da srbija treba da to prizna i da se promeni(ne znam na koji nacin). Pokusao da skupi 7k ljudi da na dan obelezavanja srebrenice legnu ispred vlade(valjda). Jebo mu pas mater ako mene pitate

5. ima li negde da se pročita ovih 650 Žika Šarenica Ceca elite ili opet izmišljaju

6. Kako to misliš Janković nema pištolj pa ubio je čoveka brate xaxaxaxa

7. 23-24 branislav trifunovic i dragan micanovic: prvi debil drugi zapalio preko valjda 99e

25. Igor brakus: aj bezi ono

26. Ana sofrenovic: bivsa dragana micanovica i ona zapalinski preko

27. Vladimir arsenijevic: valdemar brat

28. Miroslav prokopijevic: nemam neku losu rec vidim samo da je direktor centra za slobodna trzista

8. Kako to misliš Janković nema pištolj pa ubio je čoveka brate xaxaxaxa

Pa uzeli su mu ga

9. čuj zapalio preko, Šešelj 2003 dobrovoljno zapalio preko, ahahahaha kakav glupak

10. Da to mu je bio jedini

11. 29. Dejan Tijago Stankovic: hahaahha tijago jebeni, trebao je nazario da lima da se nazove. Pisac, 91e zapalio u london jer je picka, ima blog

30. Dusan makavejev: kao umetnik ok pisao i po komunizmu i po kapitalizmu ali covek metuzalem jbg

Nema smisla vise, bolje da stanem dok ne naidjem na vajara i umetnicku direktorku i iskrivim se od smija to je ta ELITA poserem se po sred elite ako je takva.

12. čuj zapalio preko, Šešelj 2003 dobrovoljno zapalio preko, ahahahaha kakav glupak

Pa da. Seselj 91e nije bio na ratistu dok je ovaj bloger obilazio london. I nije bio tu ni 99e u batajnici u blizini vojnog aerodroma kad su ovo dvoje prdeli kod tetke preko. I otisao je preko eto tako da se sprda i bezi iz zemlje nije otisao da ga ne bi hapsili haha aj bezi debilko

13. Dobro boh jel stvarno mislis da ima pistolj dok ga mediji razvlace da je ubio nekoga? Ne bih rekao

14. armine ovo ti je obavezna literatura do nedelje

https://www.youtube.com/watch?v=cUlJjzMdkgE

15. haha našao sam listu elite, u principu to je par ovih poznatih koje su pomenuli, ovo sve ostalo neki profesori privatnih škola tipa Visoka škola Blace ahahaha i onaj Unčanin kao profesor što je oslobođen 2014 za pogibiju 11 ljudi u Grmeču... više nego tragično

http://www.intermagazin.rs/spisak-650-javnih-licnosti-koje-su-podrzale-vucica/

16. Upravo to, i jedni i drugi su kerov kurac.

(osim miodraga zeca on je bog i nebojsa denic dekan na alfa bk je faca isto)

17. Zec je car. Prekvalitetan dekica
    Za šta ga napušavate želim ga braniti ovde?

18. Valdemare videh te na spisku kod jankovica

19. Ko sme zeca da napusava kad sam ja tu boh

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.