Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. 1. Dragan Velikic: napisao nekih romana, ima ninovu nagradu. Super. Pored toga radio na b92 lol i bio ambasador u austriji kad je ds bio na vlasti. Hm bas cudno da se zalaze da se vrate, bljuv.

2. Goran markovic: ok reditelj(vise nego ok) radio dosta filmova i serija. Ako zanemarimo da je bio aktivista dos-a filmovima srbija tacka nula i kordon a pre toga radio ode titu i komunizmu

3-4 glogovac, brajovic: odlicni glumci

5. Vida peteovic skero: otpustena iz suda, vracena na posao 2001e a 2005e unapredjena u predsednicu vrhovnog suda. Datumi su slucajnost vrv ne zelim da verujem da je dos postavio na to mesto iako je narodna skupstina vratila 2001e. Sad ih podrzava zbog ideala, da.

6. Rale milenkovic: glumac radio po pozoristu i tv zanimljivo je da je vec 2001 bio direktor filmskog festivala u nisu(iako je vojvodjanin a i pre toga se nije bavio takvim stvarima) a od 2005 stalni reditelj drame srpskog narodnog pozorista. Jos zanimljivije da je za vreme dos-a glumio u svakom filmu koji je snimljen u srbiji a imao je kakav-takav budzet

2. ovo potpisujem za Vojvodinu, inače sam kupio parče zemlje u Sremu nedaleko od Save za šverc kad se otcepe ljudi

3. чекајте, је л' неко пратио ово око грбе? је л' он стварно као подржава вучића или реформе или се укрцао само због дуде, лол?

4. 7. Ilija vujacic: profesor na fpn, ortak onog lika sto su ga osudili za zlostavljanje studenta i "zavirivanje u pise decaka". Pored toga branio dulicku i njen udzbenik koji velica OVK. Sjajno.

8. Marcelo: hahahhahaha

9. Zoran ivosevic: bivsi sudija ciji sin je ostetio drzavu i hipo alpe adria banku za bednih par miliona kupujuci firme pa ih terajuci u stecaj. Al on nema veze sa tim mali je to od gajbica sve sam. Stigao i da upravnog odbora fkcz a radi na univerzitetu union

5. фендере, да није грба још док је овај био селектор бацио око на дудине некретнине, па га је бушио код тегија и анђуса? има логике, сад му је прилика да то капитализује.

6. Znači bombaš podržavaš našu vojvođansku želju za otcepljenjem to poštujem

7. apsolutno sam za otcepljenje vojvodine ako mozga imaju, ko bi hteo sa krezavcima

8. ortak onog lika sto su ga osudili za zlostavljanje studenta i "zavirivanje u pise decaka".

који је сад тај?

9. uzgred, nešto je Andjus popizdeo na vlast, laje okolo

10. а ти не би попиздео да гледаш ортака ђуку са којим си крварио док је свих ових 750 подржавало тадића, а види где је сад он, а где си ти (ти си, капираш, анђус као).

11. jebo ga Vučić onda

12. Podunavac onaj truc

13. али сјајан је овај списак... ангажовали се да нађу познате личности који нису иступили против власти, па се онда танјуг бацио на посао да извуче од свакога реч подршке и добијеш од овога:

- добар дан, бранко, шта мислите о александру вучићу?
    - шта мислим? мислим да је гледао коцкицу кад је био мали, хехехе.
    ...
    - а шта мислите о пројекту БНВ? то је сјајна развојна шанса за београд и србију?
    - не знам ти ја ништа о томе, само нек се гради.
    - да ли подржавате александра вучића кад каже да је боље да буде лепо поред саве него ружно?
    - а то дефинитивно, само да је лепо, ја то увек кажем.
    - сјајно, а да ли бисте волели да се позориште пуж пресели у савамалу у модерне новоизграђене објекте?
    - па то би било сјајно, знате, ми се јако мучимо овде...
    - океј, хвала вам пуно на времену.

нешто овакво:

Branko: Znam da je Vučić gledao "Kockicu"

Autor: Tanjug

Branko Milićević Kockica rekao je večeras da je podržao predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića jer zna, kako kaže, da je aktuelni premijer gledao "Kockicu" kad je bio mali.

"Zato ga podržavam, jer sam siguran da će u Beogradu na vodi biti mnogo sadržaja za decu, pa i za pozorište 'Puž'", kazao je popularni Branko Kockica.

14. Podunavac onaj truc

на брзину сам тражио по нету, али не видим још неки извор те приче осим милована бркића.

15. andjus je popizdeo sto ga nisu stavili u ovih 650 hahah ko ono kad se zenio gasicev sin, ima da bude emisija e moj vucicu zvao si neke cirkuzante baletane a nisi dejana andjusa

16. 10. Ratko bozovic: nemam losu rec, cista biografija. Ali covek ipak ima 82 godine cisto da se kaze.

11. Ljubomir madzar: veliki strucnjak kao plus. Minus-koketira sa pescanikom i zalagao se za prodaju telekoma jer "drzava treba da ima sto manje svoje imovine".

12. Branka katic: veliki patriota iz dijaspore

13-14. Kojo i micko indeksovac: glumci. Kojo je tu kad god treba da se rade neke "parade" a micko da cepa otpor stajl

15. Branko cvejic: 2002e postavljen za upravnika jugoslovenskog narodnog pozorista

17. на брзину сам тражио по нету, али не видим још неки извор те приче осим милована бркића.

Ma studenti pisali peticiju razresili ga tj degradirali ovaj navedeni ga branio ortak mu

18. Anketa Vukajlije: Koji ste predsednički kandidat?

1. Omiljeni citat iz filmova:
    a: mamicu ti jareću
    b: ajm nat aloun
    c: gde sam ja tu?

2. Omiljeni pisac
    a: Paolo Koeljo
    b: Isak Singer
    c: Šta ima za mene tu?

3. Umetnik kojeg cenite:
    a: Ceca, Đani, slušam sve što je dobro osim metala
    b: Džo Stramer
    c: kolko je moje tu?

4. Sportski klub:
    a: Zvezda
    b: ne pratim sport
    c: Zvezda

5. Omiljena knjiga
    a: da, ona sećam se čitao sam, ahahaha ne mogu sad
    b: država, ciceron
    c: aha znači na tvoj račun će to?

Najviše odgovora pod a: vi ste Vučić, brže jače volje
    Najviše odgovora pod b: Janković
    C: Šešelj

19. Evo evo sad jbg ne mogu sad da trazim relevantnije oduzilo mi se ovo sa spiskom xd http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=263&cl=37

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.