Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. odlican recept prijatelju dragi
    budi covek pa pomozi i nasim namucenim prijateljima sa druge strane, recept za BUHTLU ako im mozes proslediti

2. Valdemare videh te na spisku kod jankovica

3. Valdemare videh te na spisku kod jankovica

Nemoguće, ali baci link, da se i ja vidim.
    Interesuje me, onako u životu, dokle će me pristalice onih protiv kojih sam onako odoka svrstavati u tabore onih protiv kojih su oni. Za žute bio sam anarhista, za radikale čedista, za naprednjake žuti, za komunjare SPO nacionalista... Sve to se dešava čoveku ako se ne svrsta, tipa, živeo ovaj onaj, jebeš mozaaaak!!!! već misli nešto što ne može sto posto da se uklopi u jednu stranku.

4. https://s21.postimg.org/3vbw1mgl3/Kockica.jpg
    Koji su ovi komedijanti, kao, 650 intelektualaca za njih, naslov na zvaničnom sajtu AV-a. Ono, ima tu intelektualaca, ali da li uopšte kapiraju da Asmir Kolašinac, Džaja, Žika Šarenica, Ceca i Željko Samardžić nisu intelektualci? U čemu je stvar, kao, skupljamo intelektualce kao pokemone?
    Bar 2/3 potpisnika nisu intelektualci. Zašto ovakav naslov?

5. Koji bi pokemon bio žika šarenica?

6. Neki dan mi zvoni telefon, reko legla plata, kad ono Šešeljevci šalju poruku da dođem na neki miting, ja bacim telefon, zafrljačim ga, ode sve dovraga.

7. Koji bi pokemon bio žika šarenica?

Pa Žikaču, pokemon poljoprivredne vegetacije...
    https://s4.postimg.org/6it4ysc7h/Capture.jpg

8. Vididm +381 možda majka me treba

9. Vald šta misliš o Zecu?

10. Vladimir arsenijevic valdemar, 27-i na listi

11. Znam iz nekih priča da se izdrkava nad studentima smatrajući ih debilima jer su se skroz uklopili u bolonjiski fazon i po njemu rade, kao, gluperde su, a on je elitista, ali brate, pa i on je dužan da radi po tom programu čim je zaposlen na Filozofskom, ne razumem, neka se onda bori za ukidanje Bolonje ili neka se penzioniše, a ne da se izdrkava... Znam još mnogo takvih faca, pogotovo na Filološkom. Nije Bolonja dobra, al nemoj onda nominalno da radiš po njoj, a u stvari da miniraš ljude.
    Što se tiče njegovih političkih priča, stvarno ništa ne znam.

12. u zemlji u kojoj je Ceca intelektualac, ja sam ponosni seljak

13. mada videlo se od malih nogu da će biti intelektualac

http://i.imgur.com/9z4jtLDl.jpg

14. Razlika je što je ovaj Arsenijević u poređenju sa mnom proćelav, bolje piše prozu, ima manje zulufe i misli da zna nešto o politici.

15. mada videlo se od malih nogu da će biti intelektualac

Nije pošteno podsećati šta su ljudi radili ranije. Pa zar je sad Tadić anarhista, Vučić Šešeljev mali od palube, Vulin Mirina kučka, Dačić Slobin dupelizac, Toma izdajnik kuma, Šešelj takođe izdajnik kuma, Radulović Vučićev ministar, Drašković prodao bubrege i većinu vitalnih organa Vučiću, uopšte pola članstva SNS-a preletači... Ne treba ljude podsećati da su govna, inače se naljute.

16. svakako, ukoliko su napravili evolucijski iskorak, sto se u slucaju pomenute nikako ne moze reci

17. Ne kapiram, treba da joj kenjamo jer joj je draže da snima pesme, nego da s motikom slama kičmu u polju?

18. poce prica od 650 intelektualaca, nemoj da sirimo...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.