Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Ajde ljudi glasajte za boska boli vas kurac sta

2. Dobro jbg, mislim nemamo tu sad sta vise da pricamo u vezi belog rekli smo svoje i to je to.

3. sad kad je vucic oterao tomu napokon se ponovo ujedine i kao sto je aristotel poducavao aleksandra velikog, tako seselj napokon se ujedini sa svojim i nasim aleksandrom velikim, opale neki master plan nebitno nek pokradu jebe mi se tacno, uglavnom seselj za predsednika, vucic ostaje premijer, nakon proglasenja seselja za predsednika nadju se u starim prostorijama srs gde je sve pocelo i sa suzama u ocima pada zagrljaj prejaki prejebeni i uzvikuju obojica NAPOKON! USPELI SMO! vucic onda veli nisam mogao ovo bez tebe hvala ti za sve, na sta ce seselj uvek sam verovao da ces uspeti aleksandre, u hagu sam mastao o ovome ali sam mislio i mene ce ubiti, ovo je sada ostvarenje mojih snova, hajmo sada da im pokazemo kako mi to radimo SINE MOJ

ceca zatim pravi najveci koncert u istoriji, sravni se ceo vracar do zemlje da bi se napravio prostor za milion ljudi koji ce doci iz cele srbije i od te noci, te magicne noci, srbija napokon krece napred BRZE JACE BOLJE nego sto je iko ikada ocekivao i zamisljao, aleksandar veliki nastavlja jos jacim i brzim reformama, a narod napokon produhovljen dobija snagu i dize ovu zemlju na noge, dok se seselj poigrava sa stranim zvanicnicima i pisa stranim pokusajima destabilizacije srbije i preuzimanja uzdi, ne, dosta ste nas kontrolisali, sada cemo vam pokazati ko su SRBI i sta je SRBIJA

4. Ferenc sta slavis?

5. za to vreme bombas na aparatima, moli osoblje da ga eutanaziraju kad vec familija nece, posle rokanja sedativima napokon biva prebacen u ustanovu za mentalno obolele gde i dalje pravi probleme pricajuci ostalim bolesnicima kako je partizan sistematski unistavan i od tih napada ga samo smiruju retki snimci finala kupa sampiona 1966. nakon kojih, posto vidi konacan rezultat, pada u stanje soka u kojima ostaje nepokretan danima dok opet ne krenu napadi i opet krece da prica o tome kako je partizan sistematski unistavan

6. Šešelj predsednik Alek premijer bi stvarno bilo nešto prelepo

7. Armine ulepsao si mi jutro, znas sta samo fali, da se srusi npr spomenik knezu Mihajlu i da se napravi veci brzi jaci bolji nasem Aleksandru Velikom kao pandan onom u Skoplju

Umesto konja moze da jase nekog drugog, npr Tomu ili nekog demokratu na glasu

8. Moze vucicevica da jase, on ionako ima tu stocnu facu

9. Bosko Simic
    Moze vucicevica da jase, on ionako ima tu stocnu facu

+1389

10. nekad je bilo nalazimo se kod konja a sad kod vucka xd

11. Zaokružiću Stamatovića iz zajebancije hahaaha
    Edit: za zlurade imam 18 godina i drzavljanstvo srbije kao i prebivaliste i licnu kartu.
    Edit2: odoh pa se cujemo posle izbora

12. Najjaci srpski politicari:
    1.Dodik
    2. Stamatovic

Kad sam mu jos program procitao odusevio sam se.

13. Sta mislis koliko tacaka tog programa mogu da zaista ostvare? I kako ti kao Bosanac glasas ovde, hocu ja da glasam tamo protiv Dodika..

14. Brt, bolje šiptare s kosova pustiti da glasaju na našim izborima nego bosance.

15. Ko daje međedima ko rasnom pravo glasa?

16. Siptari s Kosova tradicionalno glasaju jos od uvodjenja visestranacja...

17. Hahaha zaboravio sam da napisem ako u drugi krug prodju vucic i jankovic glasacu za vucica samo da ponistim bombasev glas za jankovica hahahaah

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.