Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
I ja isto, to je vec jedan vise za vucica opaaa
Mislim drugog kruga nece biti al kad bi ga bilo glasao bih protiv vucica osim u slucajevima da to budu jankovic ili beli
RASNI TI NISI SRBIN VEĆ BOSANAC KAKO TE NIJE SRAMOTA DA GLASAŠ NA NAŠIM IZBORIMA
https://twitter.com/Projica
evo ga arminov twitter nalog
Da li se neko od vas pismenih prijavio da kontrolise izbore?
Papetmaster ide da nadgleda za Belija
Papetmaster da dobro obrati pažnju i da nagovara narod da glasaju za belija da bi dobili opkladu xd
Aj svi kolektivno da tražimo bosansko državljanstvo da im izglasamo nekog mudzosa tamo u republici srbskoj
Za koga da glasam jebeno?
Zukurlića im premestimo tamo haha
Može zukorlića taman im i rasima pošaljemo što da ne
Јанковић је изјавио да је у Сребреници извршен геноцид. Ипак је и Јеремић Србин за њега иако продаје исту причу као Вучић.
Pa ja pricam al nemam kome...
Jankovic sam sebe diskvalifikuje s ovih izbora, prvo pederi, pa abortusi a sad genocid. Jedino ako racuna na glasove lgbt i manjina onda ide u pravom smeru
Hahahahahahahaha
Nikad tezu odluku nisam imao za koga da glasam ozb
naprotiv, mislim da je nikad lakse
Pa brt sad moramo za belog, zamisli bude na 1.999% jer smo glasali za BRŽE BOLJE JAČE
BRZE BELJE JACE xd
Moje opklade za sada:
10k vucic 52.9 minus
U 1000 sa psetom da ce Beli prebaciti 2%
U odsecanje svog kurca i slanja istog vukajlijasu po psetovoj zelji ako vojvoda bude imao vise od Jankovica
Покренимо промене! Брже, јаче, боље! Јер људи које чекамо смо ми! Придружите нам се! Само јако! Човек пре свега! Шешељ за предсеника!