Ja sam glasao za DSS i za njenu politiku koja je u suprotnosti sa politikom SNS-a i onda se DSS raspadne na dve struje, i ona struja koju sam podržavao se pripoji SNS-u. Što bi rekli naši prijatelji mylosh i reme: избори во Сърбия - това е големата превара
Bosko Obradovic ugledni prodavac knjiga iz Cacka je najbolji izbor za predsednika. Dokazite mi da nije. (mali savet: ne mozete)
Nije platio valdemaru program.
Izbori
Opet sam sam
@fender
al bez drkanja fendere za koga ces glasati, znam da neces za seselja sigurno jer nema smisla, znaci vucic onda 100%
ja cu javno posto me je vec par ljudi pitalo u inbox, glasacu za Jeremica
Ahaha, pa i budali je jasno da su svi koji ovde velicaju Seselja glasaju Vucica, samo ih sramota da kazu.
ovde dosad jedino jeremić dao blokče olovku i upaljač
Saša Janković PROPO
https://youtu.be/gkRNTTdzNEQ
Evo npr njegov glas i glas jednog matematickog genija kakav je stevco smetalo imaju istu tezinu... Jebena demokratija.
Papet pa ti ces izgubiti sve tri opklade jebem ti nebo
Ja mislim da necu ni jednu xd
Pa da mislis ne bi se ni kladio jelda
uplaćujte kuću na belog minus dok je još iznad 7
Evo jednom i da se slozim sa bombom
Ja sam glasao za DSS i za njenu politiku koja je u suprotnosti sa politikom SNS-a i onda se DSS raspadne na dve struje, i ona struja koju sam podržavao se pripoji SNS-u. Što bi rekli naši prijatelji mylosh i reme: избори во Сърбия - това е големата превара
Evo skupljaju se Jankovićevi na trgu, sa razglasa Vlado Georgijev - Samo iskreno, iskrenooo.
za koga ti glasas forget mi not, za vucica 100% ili za Jankovica, jednog od te dvojice
Ma jok, fmn je pametna
Za Vučića ne, to 100 posto, a za koga da, to nisam još odlučila.
Ako glasas za jankovica ili belog ne obracaj mi se vise :(