Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Stevco srecom nema pravo glasa, da ima okacio bi racun i suptilno porucio kandidatima let the games begin!

2. Zdravo mala ;) Da li bi svoj glas dala Preleviću možda? Jedan tvoj glas meni leba i igara leba i igara draga moja

3. generalno niko pametan ne glasa vučića to je aksiom

4. Pa nije tacno bombas. Evo ja znam lika zaposlen je u firmi andreja vucica nesto kao radi. Ne radi nista jbg vrti se po firmi ubija dosadu malo prozuji po gradu da ubije vreme i u 3 gajbi a plata 130k sto on ne bi glasao za vucica i bio clan sns-a?

5. Stevco srecom nema pravo glasa, da ima okacio bi racun i suptilno porucio kandidatima let the games begin!

DA ima glaso bi za vučića za soma dinara ko i svaki cigan ljolj

6. ZNA SE KO ĆE BITI PRVA DAMA U SRBIJI, A I U SVETU ŠTO DA NE (ŠIJE MELANIJU LAGANO)
    http://stat.hellomagazin.rs/wp-content/uploads/2016/12/natasa-jeremic-360x240.jpg
    (NATAŠA) JEREMIĆ BOTOVI UJEDINIMO SE

7. Ajde da vidimo ko od kandidata ima najbolju pičetinu...

8. NiktovZvizdi
    ovde dosad jedino jeremić dao blokče olovku i upaljač

kako ja nisam dobila blokče?

9. a olovku i upaljač jesi

10. videću sa štabom kakav je to propust bio

11. jesi stvarno dobio i blokče?

12. daj vidi mi to, zovi ono tvoje

13. Ja sam došao u posedstvo 3 Vučićeve hemijske olovke i nijedna nije radila, a Jeremićeva radi odlično, čak bih rekao da je jedna od boljih olovaka koje sam koristio. Kod mene situacija je jasna!

14. A dobro brate niie bas da sije melaniju al da je dobra picka-dobra je

15. jeremićev upaljač je odličan isto

16. malo tanje blokče al mnogo korsino ovako da se zapiše nešto i to

17. jel ima gore ona spirala da zaglavi se olovka?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.