Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. ne znam za koga cu ali za vucica necu sigurno=slusam sve samo ne narodno

2. ima ima saću baš nešto da pišem u njemu kao nešto da zabeležim

3. Armine hoces da snimimo klip u formi onog dvougla? Ti zi za pickoustog ja za opoziciju pa nam neko tipa stevan postavlja pitanja a mi odgovaramo?

4. moze ali da budu animacije nasih avatara hahah

5. Armin-ne zeli da se eksponira

6. Haha arm onako stavi krpu preko mikrofona

7. Pa ne stidi se on glasa nego face hahaha

8. Pa da ukloni svaku mogucnost da ga neko prepozna -.-

9. uz trenutnu situaciju zaludjene omladine i internet kulture bio bih sikaniran i po mojoj proceni za nekih 10k e bih pristao

10. Pa neka budes ISKARAN. Autor Stevan bi ti porucio da imas STAV.

11. E siso. Pap evo ja cu da agitujem za vucica javno glavom bradom i brkovima

12. Samo mnogo sam dobar u debatama moram te upozoriti

13. Nije fora to da se pretvaras jbg tako mozes samo kontru da udaras meni a ne da pricas svoja ubedjenja.

14. Evo zašto ne glasam za Vučića da razjasnimo jednom
    Zato što je bio ona glavica koju su svi zezali u školi jer je bio nezgrapan, smotan, zato što nije znao da hoda normalno (i još nije naučio), zato što je tužakao gospođa Nadi svakog ko ne vrati knjigu na vreme, tačno mu vidim u očima onaj podli štreberski osmejak, ostalo mu od tih dana.
    Zato što je premekana glavica koja je stekla ogromne komplekse pa ih je lečio tako što je imao manijakalnu želju da postane moćan da bi "pokazao svima", pa je postao i nacionalista da bi izgledao jači.
    Zato što je verovatno poništavao ispite jer mu profesor da 9, u fazonu, ee neću 9 profesore, ja pišem samo desetke + onaj iritantan smešak, a profesor kao: E biće od tebe nešto sinak
    evo samo neki početni razlozi, ali dovoljni

baš ga zamišljam kao onaj najgori studentski šljam, i da je ostao na tom nivou

15. al bez drkanja fendere za koga ces glasati, znam da neces za seselja sigurno jer nema smisla, znaci vucic onda 100%

Флипсе, гласам за Војводу. Био прошле недеље на митингу, упознао се и руковао са Војводом. Ја њему реч, он мени реч, речити бесмо. Без зајебанције. Снимила ме и локална телевизија. Додуше, сви гледале те вести осим мене. Лолололо

Рекао сам да ћу да гласам за Војводу, да л' ће да уђе у други круг, да л' ће Јеремић или Јанковић, да ли ће уопште бити другог круга, не занима ме.

Нека гласа ко како хоће, ја да терам друге људе да гласају исто као ја, не могу.

Нпр. имаш људе у Ћуприји који дођу да виде Војводу, а не крију да ће да гласају за Вучића (јер сигурна им је социјална помоћ, замисли која је то беда).

Или раде у болницама, домовима здравља, општини, јавним предузећима, а на Фејсу активно пљују Вучића, ложе се на Белог, Јанковића, Њуз и Кесића, Ивана Ивановића, страницу Критична маса и Други круг, а знам да ће да заокруже 6 у недељу.

16. Sto za vojvodu kad je izdajnik?

17. nek posle neko kaze da nije govno smrdljivo bosansko udbasko

http://i.imgur.com/pSvqkzb.jpg

18. nisam mislio na ovo velikim slovima, zna se da je on samo lutkarev govornik, nego ovo manjim