Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Tacno vidim stase sad desava, Vucic se trese na telefonu i nudi, a Tomislav gleda u plafon i vice dvajes, ne mogu ispod, dvajes
Axaxaxaxaxa dobar
Elem, ako se I Toma kandiduje pored Vučka za Tomu treba glasati jer Vučić veće opozicije onda neće imati.
Nisu ga navukli, Subotic dao par miliona u zamenu za odustajanje od optuznice, nije navlacenje vec kupovina ako cemo iskreno
cekaj boh pa bila je do sada spika da je dobro da vucic bude predsednik zasto onda za tomu da se glasa? aj se dogovorite dal je dobro da vucic bude predsednik ili ne ja ne znam ja se ne razumem
Ja cu razmisliti, zavisi koliko para se Partizan naplati u naredna 2 meseca, glede vaterpola i kosarke
Oćeš da ti odgovorim kao navijač Crvene Zvzde ili kao prebistar momak što nekad mogu biti?
ДАКЛЕ УБИЈО БИХ СВЕ ЉУДЕ КОЈИ АПСТРАХИРАЈУ ОД ПОЛИТИКЕ А ПРИЧАЈУ О ИСТОЈ КАО ДА(СЕ) РАЗУМИЈУ У ПОТПУНОСТИ, ШТО ЈЕ ЈОШ ГОРЕ ТАКВИ ИДУ НА ИЗБОРЕ, ПОНАЈВИШЕ МИСЛИМ НА ЖЕНЕ АХАХ
Ko ne glasa za Vucica picka. Toma treba da ode u ilegalu a sa njim i retard od sina.
ПРАШТАЈТЕ НА ВЕРЗАЛУ ДРУГОВИ, ЕВО ДОЛАЗИМ
Jer realno sve što me zanima su košarka i vaterpolo. Nek sipa u fudbal boli me kurac nek im da kolubaru i bor ako oće, bili su tim nek budu opet... Ali ko si ti pička ti materina da praviš šampione od mutanata, a rušiš šampione evrope
a niko ne pominje razloge zbog Nikolićeve kandidature (koje možemo da nagađamo, jelte)
Axaxa Bomb prc prc jbg
Jankovic,je takva ljiga jebena olos klasican pre bih glupu seljacinu neku da me jebe neko namazani sljam takav, ali ok kandidat je zutih i kapiram sto ga podrzavas
ja sam normalan čovek o želim normalnog i savesnog predsednika, ne mogu jebeno ništa da mu iskopaju, a izgiboše
Box, nek je prc, nije realno i moralno
Za ovo je potrebna dublja analiza i više informacija, niti sada imam vremena ni živaca a nisam kupovao Politiku već 5 dana pa ne znam šta se dešavalo u međuvremenu. Ovo je igra SNS-a, to mi smrdi na prvu. Vjerovatno je Vučić svjesno išao na ovu soluciju inače bi Toma tražio i parlamentarne izbore (a mislim da SNS ne bi imao takvu prolaznost kao do sada). Pošto Vučić hoće da konačno zakopa Tomu i pošalje u političku istoriju, jednostavnije je natuknuti mu da se kandiduje, svjestan (a i analiza uzoraka to sigurno pokazuje) da ovaj ne može preći 5% (mislim da je otprilike posljednje istraživanje Ninamedije davalo takve brojke).
Toma mora da sašije 10% Boga nema
Šumadija, seljaci, kazandžije, penzioneri
ovo što kaže boxar, aktuelni predsednik uzima min 10%
Nema Toma nista u Sumadiji, bar u delu oko Kragujevca i ka Pomoravlju. Svi lokalni odbori su Vucicevi, cak i ogroman deo u samom Kragujevcu, kod Tominog sina.
Ma kako nema Dželo. Balans će biti između Vučića i opozicije plus nemoj da se zajebavamo
Putin mu je čestitao rodjendan pre par dana. Predsednik Kine mu je čestitao rođendan danas. A Tramp je njemu uputio čestitku za dan državnosti. Mislim da to nisu nevažne stvari i mislim da se psiho češe gde ga ne svrbi.