Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Hahah toma do pre 5h bio glupan seljacina kupio diplomu napokon ide, cim se pojavila vest da ce se kandidovati postao srpski heroj smesno i tuzno u isto vreme, sad bi rekli pa naravno sve da skinemo picoustog, uf to je sad veci problem mozda sutra bacim 2-3 psihoanalize sad nba jbg

2. Klao sam bika kad je Sloba pao. Za psihopatu uvozim nosoroga.

3. au kolko ga mrzim picka mu materina

4. Što sam stariji sve više Slobu cenim kao čoveka i kao komunistu

5. Hahah a brate kako moze toliko da utice na tebe sta god da radi, cenim da nisi mamlaz da ti znacajno utice na zivot to sto ti je "ukrao" 10% i to pod uslovom da radis u drzavnoj, a takodje nisi toliko mudo da njegove odluke mogu da ti jebu neki veliki biznis, to tebe je i tvoje glave to ne valja brt

6. Postoji jos jedna opcija, da je ovo ustvari Putinov trik da skloni Vucica sa mesta premijera. Ubedjen sam da tek sad ne zna sta da radi, sad ni lud ne sme dati Dacicu premijersku funkciju.

7. Armine, pa ja i ne krijem sto ga mrzim, zbog unistavanja Partizana, jebe se meni za politiku.

8. Pa tako reci jebote haha ok to je vec bolje

9. Mada i dalje mi nije jasan ceo taj fazon zvezda vs partizan van terena posle puberteta

10. To mi je uglavnom na prvom mestu.

Na drugom je briselski sporazum, ti izdajnici zuti kako ih nazivas nisu potpisali nista slicno. Na trecem je podrska Klintonovim zlikovcima. Da ne nabrajam sad..

11. Kolko sam ja u stvari srecan sto mi se jebe ko ce biti predsednik/premijer/domar u vladi

12. Skočko nema šanse Tomo da pobjedi ali da napravi pičvajz i pometnju itekako ima

13. Jebote da l je realno da ga Toma načne xaxaxaxax

14. Ja sam iskreno pucao na Dacica

15. Bombas koliko bi se iznervirao da vucic nadje neku rupu u ustavu i objedini funkcije premijera i predsednika?

16. Kosovac zauzeto
    Kolko sam ja u stvari srecan sto mi se jebe ko ce biti predsednik/premijer/domar u vladi

+1300

17. AL VOLIM DA ŠPEKULIŠEM

18. Da da Bog da proguraju Rusi kofer stranku jednog dana i da Branko dobri sin Ruzic postane premijer uh sta bi to bilo pa nek bude predsednik ko oce

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.