Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
sramota da ni jedan feudalisticki predstavnik vise vlastele nije bio na listi, recimo naslednik/potomak Despota Olivera, Nikole Buce ili pak Vlatka Paskacica
amerikanci bi monarha od blata pravili da ga imaju
Scous odakle si?
Papet imaćeš pvt za 4 minuta
Je l plemeniti Lujanovi podržavaju Marin Le Pen ili Fijona?
ali ne od mene ahah, iz zemuna ali se nadam povratku u okrilje austougarske
Docekan rasirenih ruku bices brate moj.
Vojvodina nezavisna!
Ziv bio momce!
https://pbs.twimg.com/media/C8ZoivdXgAE29X6.jpg
Kolko kilav narod, ne može da se iscima dvajes minuta da ode da glasa jednom u dve godine
da upravo to, a posle svi nešto kukaju, definitivno ne može se zvati lošim čovekom ko nema empatiju za Srbe
https://pbs.twimg.com/media/C8ZVHDXXUAAM-e8.jpg
Presmesna izlaznost
Ja sam ponosan na malu izlaznost, boli ljude kurac za ponudjene majmune da glasaju, ciste ruke cista savest, ta prica nisi glasao dao si glas vucicu to je isto kampanja tako da budite mirni dobri ljudi
Nezvanična info je da je najveći pad izlaznosti zabeležen među ljudima između 50 i 70 godina.
I mnogo slabije u ruralnim sredinama nego inače, dok u većim gradovima ništa nije manja izlaznost nego inače, možda je čak i veća, nissm siguran.
Jasna stvar, lep dan, ljudi iz sela rešili da ga iskoriste za radove, jebe im se za izbore.
ovo ima logike, dosta mlađih izlazi za koje znam da bikad ne glasaju, sad što dosta ide belom od toga jebem li ga
Јбт колко ће имати Вучић ако буде мала излазност, 70%? Једино ако стварно неки нису посакривали личне карте бакама и ђедовима, онда може бити свашта.
Устај ђеде из дебелог лада па да видиш ко Србијом влада