tamo su sve naprednjaci, kupovao sam suve šljive u tom kraju, inače Koceljeva, Osečina i taj kraj je deo Srbije sa najmanje migracija, niti idu gde, niti ko ide tamo stotinama godina, slabo se mešaju, ružni u pičku materinu, ali najčistiji Srbi
U Koc Vučić uzima 80% prelagano jer je Veran Matić (predsednik opštine ispred grupe građana) pozvao svoje glasače da glasaju Vučića a imao je 65% na lokalu.
EDIT: U zamenu za fabriku i kanalizaciju.
bombas
tamo su sve naprednjaci, kupovao sam suve šljive u tom kraju,
Solidan si nemač pojma.
Kina Kuba Koceljeva najcrvenija opština u Srbiji.
Plus u skupštini opštine nema nijedan iz DS, SNS-a i SRS-a.
Plus 65% stanovnika cigani.
Solidan si debil bombi takođe poz stari moj
bombas
tamo su sve naprednjaci, kupovao sam suve šljive u tom kraju, inače Koceljeva, Osečina i taj kraj je deo Srbije sa najmanje migracija, niti idu gde, niti ko ide tamo stotinama godina, slabo se mešaju, ružni u pičku materinu, ali najčistiji Srbi
Miješaju se između sebe, pogrešno skretanje jebeno, srpski Island
U Ljermontovoj je otprilike mini haos, SNS predstavnica optužuje jednu članicu glasačkog odbora da pokušava da zatvori biračko mjesto. Prije toga glasač SNS-a udarila tu članicu šakom u glavu jer ju je ova iskulirala za sprej aahhahahaha jebem ti krezubu naciju u pičku
kako kod nas u RS to fino, dođeš na izborno mjesto, nit te ko dira, niti galame, dogovore se svi za koga će ići glasovi odatle i mirna Bačka, šta koji kurac da se udaramo, nismo Srbijanci hahahah
Iskreno ja ne znam na koju foru mala izlaznost kad je 100% ljudi koje znam glasalo.
Mada kapiram da je 6,5m glasača solidno naduvan broj realno je oko 4m ljudi da ima pravo glasa
To je živi i mrtvi 6,5 m
Koceljeva, Ub, Lajkovac i Lazarevac su pune ulice ljudi kao da je globalni vašer
Kažu da je ubedljivo najveća izlaznost u Koceljevi
U Koc Vučić uzima 80% prelagano jer je Veran Matić (predsednik opštine ispred grupe građana) pozvao svoje glasače da glasaju Vučića a imao je 65% na lokalu.
EDIT: U zamenu za fabriku i kanalizaciju.
tamo su sve naprednjaci, kupovao sam suve šljive u tom kraju,
Solidan si nemač pojma.
Kina Kuba Koceljeva najcrvenija opština u Srbiji.
Plus u skupštini opštine nema nijedan iz DS, SNS-a i SRS-a.
Plus 65% stanovnika cigani.
Solidan si debil bombi takođe poz stari moj
44,9 je do18h izlaznost.Sta mogu da omanu plus minus 0,5.
Da li je realno da ce toliko da omase pricali su nesto 58 posto
Сад чујем да Веља није мого да гласа на месту где гласа последњих 20 година, није на бирачком списку ахаха
šteta što nisam crnogorac pa da napišem "eh lijeni smo da glasamo" xDDD
Velja mi deluje kao neko ko će likvidirati nekog uskoro
Miješaju se između sebe, pogrešno skretanje jebeno, srpski Island
wrong turn otprilike
U Ljermontovoj je otprilike mini haos, SNS predstavnica optužuje jednu članicu glasačkog odbora da pokušava da zatvori biračko mjesto. Prije toga glasač SNS-a udarila tu članicu šakom u glavu jer ju je ova iskulirala za sprej aahhahahaha jebem ti krezubu naciju u pičku
kako kod nas u RS to fino, dođeš na izborno mjesto, nit te ko dira, niti galame, dogovore se svi za koga će ići glasovi odatle i mirna Bačka, šta koji kurac da se udaramo, nismo Srbijanci hahahah
inace pseto cuva kutije za SNS, javili mi pre pola sata
ajd priznajte ko je podo glas vučiću ko je saučesnik u ovoj patogeniji
ipak je preko 50% lagano