Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Бар ће бити већа излазност него 2014, можда.

2. inace pseto cuva kutije za SNS, javili mi pre pola sata

Dobra kinta brt ima za frtalj cvaraka

3. Evo mog glasackog listica a gde je vas
    http://i.imgur.com/K0IRrFK.jpg

4. Premala izlaznost osurice Vucko jbg

5. Kolko imaju jankela i beli? Xd

6. Papete odesen kurac posalji meni.

7. Nmz tebi, ti biras kome (sto iskljucuje tebe)

8. Dajte neki dobar strim za B92

9. Solidno aktiviranje apstinenata od strane Belog.

10. ne mogu da stignu brt pisu tvitove

11. Kakvi bugarski vozovi? Kome to treba? Novi srpski voz je bolji. Na više mesta u Srbiji glasači nisu mogli da glasaju jer je već neko glasao pre njih pod njihovim imenom, prezimenom i matičnim brojem.

Kako izgleda prema pisanju na netu, na izbore su izlazili sa POTVRDAMA od MUP-a onih koji se do sada nikada nisu pojavljivali na glasanju a upisani su u glasačke spiskove.
    Hmm vrlo vispreno doktore ...

12. Ne laži ovaj narod, antihirste!

13. Ajeroplan pusi kurac sam

14. strasxno sta se radih

15. Ps brt pa valjda meni ide papetov kurac ucini mi toliko

16. Za 99% se neće nikad ni saznati jer nisu, kao ni do sada, izašli na izbore pa se ne može utvrditi tačan broj.

Posmatračka misija «Građani na straži» zabeležila je nekoliko pojedinačni slučajeva u kojima birač nije mogao da glasa na biračkom mestu jer je uvidom u birački spisak utvrđeno da je neko već glasao umesto njega. Dva ovakva slučaja zabeležena su u Leskovcu i jedan u Novom Sadu. Biračima u Novom Sadu i biraču u Leskovcu je zatim dozvoljeno da glasaju tako što su se potpisale na drugo mesto u biračkom spisku.

Dali im da glasaju kao dopisani na spisak. I tako pojeo vuk magarca. A ko je glasao umesto njih?

17. Tvoj ćale je galsao.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.