Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. zanima me da li su botovi veceras pregoreli

2. Pa jeste li toliko glupi majku mu jebem. Pa i treba da vas jaše pičkousti kad nista niste naučili marvo jedna!

Kakav toma da nacne vucica, jeste li normalni, sve ovo je DOGOVOR, postoji lepo plan koji ce se sprovesti u delo.

Krajnji ishod, tomo predsednik, vucic premijer, demokrate ispušile vans agejn.

3. Ajd ne lupaj nubaro. Koji će mu kurac Toma, sam da je izasao u prvom krugu bi pokidao, Toma samo štetu može da mu nanese

4. Mislim da Toma može odnijeti dosta glasova onih što im na pamet ne pada da glasaju za Radula i ekipu a isto tako im je Vučić govno pa ajde ko veli Tomu da zaokružim, Srbija je prosperirala sa njim na čelu. Svakakvih ljudi ima.

5. Jaoj bre, pa gledaj bohore malo šire jbt.

Prvo, vučiću je na poslednjem mestu da bude predsednik, formalna funkcija, on je premijer i tu ce ostati.

Ali demokrate bi rasturile tomu da je izasao sam, a time bi automatski dobili prostror u medijima i rusili pickoustog, oproban recept.

E zato se on kandidovao, i naravno da bi ih sve pocistio u prvom krugu da hoce to mesto, ali on ga nece.

Pa vodio je zemlju kao zamenik premijera pa nas izvede na izbore samo da zvanicno to i bude.

Kad je toma pricao sinoc one gluposti kako je potreban srbiji, vucic bio na par metara od nejga, posle pohvalio govor.

Tomina kandidature je sve samo ne svojeglav potez, to je isplanirano do detalja a sta ce biti dalje videcemo.

Moguce da ce pickousti da vodi kampanju i pocisti ove demokrate i na kraju se povuce i da podrsku tomi.

Polako, pricacemo kad se ovo zavrsi.

6. Ma kakve demokrate da dobiju Tomu, de ba

7. uglavnom, budete li glasali za vučića u drugom krugu naspram protvnika gazićemo vam po lubanji

8. I meni se čini da je ovo previše dobro da bi bilo istinito. Jeste Nikolić gladan vlasti, to se vidi, ali nije toliko lud da udari na Vučića i pokuša nešto samostalno ćepajući sns. U tom slučaju preveliki je rizik da ostane bez ičega, verovatno ove rade u dogovoru da pošteno podele glasove kako bi Toma imao više od bilo kog kandidata opozicije, posle može Vučić i da se povuče jede govna kako je ispao bolji čovek i sačuvao jedinstvo Srbije, nije hteo da ide protiv političkog oca, junački se žrtvovao i usprotivio stranci bla bla bla

9. To je to. Ovo je prvi potez, sad vaga šta će dalje. Ako vidi da je mnogo jak vrlo lako moze i parlamentarne da raspiše.

U najgorem slučaju po njega, pickouati će biti predsednik i raditi onu foru kao putin i medvedev sto rade.

10. Sve u svemu, opasan manipulator i taktičar, to mu se mora priznati. Jebem ga u usta da ga jebem raspala.

11. KO POSLEDNJI IZAĐE NEK UGASI SVETLO

12. Dobro je, taman sam mislio da će biti dosadni izbori.

13. lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

"Ako Nikolić tako uradi, onda će se svrstati na stranu Saše Jankovića i Vuka Jeremića.To će značiti da Vučića izdaju političari i da uz njega ostaje Srbija.

Sila je jaka u ovoj rečenici

14. Za trenutak sam pomislio da je možda nameštaljka, ali rekoh sebi, samo pogledaj reakciju informera sutra, sve će samo kazati.
    Informer jutros: Izdaja, Vučiću istraj u borbi onih koji hoće da te svrgnu, Miroslav Mišković...
    Znači nema šanse

15. evo i ovaj govnar Šešelj skočio da napada jebo mu vučić mater raspalu ciašku, znači nema teorije da su namestili

16. inače ako još neko nije shvatio ko je Šešelj i zašto su ga klintoni pustili iz haškog hotela

http://www.kurir.rs/vesti/politika/kurir-tv-uzivo-konferencija-lidera-radikala-seselj-o-predsednickoj-kandidaturi-vucica-i-nikolica-clanak-2686465

Nikola Selaković najbolji kandidat za premijera, ahahahaha... što jednostavno ne umre i sačuva ono malo dostojanstva

17. sve će to narod pozlatiti.

18. Thilmo mani se analize, veze nemas.

Meni ovo lici na neki trik Nikolica. Verovatno nije dobio od Vucica nesto sto je hteo u prethodnom periodu (kintu ili nesto drugo) i sad izlazi sa ovom "nezvanicnom" kandidaturom da bi mu dao vremena da se predomisli i ucini mu to nesto sto trazi. Hoce da mu pokaze da ga se ne plasi. Mada ne sumnjam da ce se dogovoriti, Nikolic i jeste cist materijalista, jebe se njemu za funkciju.

19. Prestao sam da čitam kod "Trik Nikolića". Xd

Videćemo, što se mene tiče ja bih najviše voleo da nisam u pravu jbg.

20. Овај Бомбаш никако да прежали што блентави Јанковић и НАТО Јеремић не могу да добију ни по 5%, па сад напада Шешеља.

Ово са Томом је трик, испипавају Вучић и Тома пулс марве, а онда ће Тома и син Радомир добити свој део и подржати Вучића на крају. Јебу обојица, не ваде, а ти сиротињо, мешај.