Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ne znam, ja kapiram da svako sa imalo mozga glasa Jankovića
JEL UKUSNA BUHTLA BOTINO
Kapirate buhtla jer Šutanovac i Janković svojim botovima ne mogu ni kršten sendvič da obezbede XD
... i na kraju sam se izvinio drugarici, da neću da me stavi na tu listu Vučićevih glasača jer sam opozicionar a njen ćale mi ovako reče : Nemoj sam sebi da pišaš u gaće i ti ćeš uskoro završiti fakultet pa ćeš videti !
Ma kakav uskrs to se resava odma u prvom krugu samaranje jedva cekam posle proslavu u prostorijama mesnog odbora pecenje i sve uff
plasticni laminat po podu prostorija mesnih odbora
etison bajo moj
Ovo je mudonja bajo moj.
B92: Ivanov ne da mandat Zaevu zbog "Tiranske platforme" http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=03&dd=01&nav_category=167&nav_id=1235654
Народе мој!
https://www.youtube.com/watch?v=sk_6qU8hVEc
Računica je veoma prosta, Janković i Jeremić imaju zajedno minimum 35% trenutno, kandidat DJB uzima min 5%, Šešelj će dobiti svojih 7 %, Obradović takođe, možda i 8. Ostali uvek nakupe 5-6 %.Psihopata je ispod 40%, verovatno i manje u slučaju velike izlaznosti. U drugom krugu se zna.
A onda sa srećom da se legalizuje eksploatacija naprednjaka to jest da besplatno rade na njivama i imanjima nas žutih profitera.
Hahahaahaha joj majko jedva cekam izbore
Ни сам не верујеш у то што пишеш.
Svoj petorici spusti za 2-3%, ako hoćeš realno kako sada stoje stvari. Vučiću toliko dodaj. Ne govorim napamet, za jednog kandidata moja firma radi realnu analizu. Jedino DJB kad bi Belog kandidovali (što neće, samo primer dajem) bi mogli da uzmu tih 5% koje pominješ.
Haha Agilnija pominjao je Sasa Preletacevica kako ne bi bilo lose i on da se kandiduje xD
7 replies 32 retweets 100 likes
Reply 7 Retweet 32
Like 100
Нећу откривам идентитет овог несрећника са Твитера, али и овај не верује у оно што твитује.
Znas koliko ljudi od tih 1500 realno odgovori na pitanje za koga glasas... jbt to niko ziv vise ne veruje
loool
jel se sećate priče pred parlamentarne izbore, "vučić je u ozbiljnom problemu, pada ispod 35%, ako ne i ispod 30%, austrijski analitičari radili studiju"
http://cdn.lifebuzz.com/images/20380/lifebuzz-1c98cc93a856aa0fef9aa7508b07ba43-limit_2000.gif
Бомбаш, требало би да престанеш да хистеришеш као размажено дете коме неће да купе нову играчку.
Као прво, Јеремић и Обрадовић имају већу подршку од Слининог брата по бабине линије. За Војводу да не причам. Ни у Београду Јанковић нема 5%, јер су се и хипстери и педери исподелили између Радуловића, Јеремића и Јанковића. Не заноси се да је сиротиња чула за Јанковића и да размишља да гласа за њега, нпр. у Ердевику, Трговишту или Бајиној Башти. Ситуација је иста као '98. године, само што је Вучић на месту Милошевића.
Hahah kad se vozio jankela autobusom ono pre neki dan pa ga slikali kao i onda prica vau kako je prizeman jebeno, ajde sto je godinama primao hiljade evra mesecno nego sto kazes fender nepoznat lik totalno koga bre boli kurac za jankelu vrvtno je poveo nekog ds bota da ga slika
Mene samo jeftina radna snaga zanima.