Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ja bih voleo da pobjedi Jeremic jer ce onda bombas da ima pomjesana osjecanja skinuo je zvjezdasa sa vlasti a dosao jos veci HAHAHAHHAHA
Ахахаха!
Него, је л' се Јанковић изјаснио за кога навија? Немој да се Бомбаш непријатно изненади па одустане од гласања.
Vucic pobedjuje u prvom krugu i to je kraj svake diskusije.
Nego vidite li desavanja u Makedoniji? Stigao im je racun za uvazavanje siptara i priznavanje kosova, izgradnju nezavisne i slavne makedonske nacije sa sve izmisljenom istorijom i satanizaciju Srba (koji bi sad realno mogli da im pomognu da nisu sve to uradili). Napravio edi rama siptar platformu u tirani, i to je to, medjunarodna zajednica kaze to je to, to je ok.
Na to bi trebalo da obrati paznju mala drzavica malo severozapadnije, jer je ceka isto u najskorije vreme...
Ali mozda makedonac skupi muda, mada ne verujem.
Па кад се удруже Бугар Заев и Шипци, БЈРМ је стварно ово Б од државе.
Zaeva je siptar pravio vid mu braaaaade.
Sta nas boli kurac za Makedonce, ko je tamo za koga mozemo samo pretpostavljati, treba da gledam svoje dvoriste gde nam lideri potpisuju briselski sporazum i neskriveno pomazu Albancima
saša janković izgleda nema vozačku dozvolu, što je gore, nego da nije služio vojsku
SNS=ZAEV
Boško definitivno ima moj glas
Samo uz našeg premijera Srbija moze ici napred!
Ja sam u principu za neku ultra-desnicarsku opciju, koje nazalost nema, seselj=izdajnik debeli. Zasto bi glasao za neku od ponudjenih pizdica?
Hahha kad se prica o boshku uvek ga zamisljam kako se dere sa neke sipke STA BEZIITE na cacanskom onako
Sta podrazumevas pod ultra desnica, drkadzije neke?
Hahahh legenda jebena
https://youtu.be/3i_E7L7J1qQ
STA BEZIITE DODJI
Ekvivalent Gerta Vildersa u Holandiji, Marin Le Pen u Francuskoj, Frauke Petri u Nemackoj, Najdzela Faradza u Engleskoj.
Neko ko ce obecati da nijedan muslidza nece proci kroz Srbiju, prekid svih pregovora sa kosovom, inicijativu za smestanje bakira izetbegovica u gvantanamo, sudjenje za veleizdaju smrndicki i govnarko i tako to...
Boshko= cico
Definitivno dolazi do promene vlasti, ne moze se ovo porediti sa proslim izborima, sada protiv sebe ima dva jaka kandidata +Boska koji je uzeo desnicu jer su svi videli koliki je Seselj izdajnik i hrvatski spijun
Torazulu cujem opet si u gradu..
http://images2.kurir.rs/slika-w640/13-aleksandar-vucic-poseta-adria-media-grupa-aleksadnar-rodic-redakcija-fot-1488390900-1117999.jpg