Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Нисам неки оптимиста што се тиче ових избора, јер је чињеница да је на прошлогодишњим парламентарним преко 2,2 милиона гласало што за СНС, што за СПС.Ти исти људи ће и сад гласати за овог дилеју, то нема да фали. Добра вест је да се ништа битно неће променити: имамо двојицу радикала да местима председника и премијера, тако ће и остати и шта? Преживели смо и горе.

Дугорочно гледано, СНС ће изгубити, и то од силе коју не могу да контролишу, а то је њихова сопствена глупост. Глупост због које је керамичар морао да оде са места министра, глупост због које Мали каже жени шта је урадио и после се попичкарају толико да жена изађе у јавност, глупост због које намикере да Дверцима фали један глас за цензус, па на поновљеном гласању народ из ината гласа за Двери и намакне им цензус комотно...

Напредњаци јесу преписали сваку страницу из Милошевићеве књиге рецепата (и додали су пар својих бисера), али су по природи лузери, који су 20 година губили изборе и наставили би да их губе да нису продали дупе Меркеловој. Милошевић и компанија су били господа за ове, ДОСовци такође: људи се нафатирали и повукли се. Али зато ови кад пукну...

2. E ovo je već mnogo blizu mlađine reklame što se blama tiče

3. Један проблем са Вучићем је тај што он не зна за меру, за разлику од Милошевића. Ми смо једног нарциса - Тадића, заменили надограђеном верзијом, који зна како се и губи, и добија власт и силоваће нас докле год му закон дозвољава. И намерно ће стављати највеће лопове и неспообњаковиће око себе, да би у очима простог народа деловао много велики и поштен. Срби гласају за вође, не за странке. Ми смо мазохисти који волимо дикататуру.

Опозиција 2000. ништа не би урадила да није било пара са Запада и да није интерес Запада био да сруши Милошевића. Садашњој ЕУ, коју чине остаци који су досад владали Америком, одговара Вучић. Русију, реално, заболе за нас. Неће да сарађују са Вучићем, а ако га народ опет изабере, њих се не тиче. Докле год се не промени власт у Немачкој, Француској, и док тамо ова неолиберална Ротшилдова гарнитура не буде уклоњена, не може ништа ново да се деси у Србији.

Вучић је у стању да заведе потпуну дикататуру, па таман да се уједине и Шешељ, и Бошко, и Вук, и Јанковић, да два милиона људи изађе не улице. Док не оду Оланд и Мерклеова и не дођу на власт Марин Ле Пен и неки швапски нациста, коме је елиминација муслимана у Немачкој важнија од мешања у проблеме ван Немачке, нема промене у Србији.

Јанковић? Ахахахахахаха!

И Тома је извукао 2011. године преко 100 000 људи, седео на стиропору, штрајковао глађу, па Тадић није дао превремене изборе. Зато су људи гласали против Тадића следеће године, а не за Тому и СНС.

4. Jahaće nas ovaj još dugo. End of stori.

5. Al ono što mi digne talk je kad neko kenja peotiv vlasti, a onda u stilu "ko će se mlati" kaže da nikad ne glasa.

6. Fender Stratocaster
    Ми смо мазохисти који волимо дикататуру.

Mozda ti jesi, ja nisam. Cak stavise, volim da lupim samarcinu ako preglasno galami kad jebem kurcem u picku.

7. Posto glas, da prodam

8. Cak stavise, volim da lupim samarcinu ako preglasno galami kad jebem kurcem u picku.

То што ти радиш са својом женом, то Вучића не занима. Њега занима да пијадура испред продавнице, дежурна сокачара, баба Анђа са катарактом што види боље од инфрацрвене камере ко се смуца по мраку у пола 2 ноћу, као и накупац са Бубањ Потока и власник локала у Калчи имају уредна документа кад буду гласали за СНС.

То што ти размишљаш као Интернет опозиција, то је твоја ствар. Проблем је што вас је много мало, много мање него што можете и да замислите, а трипујете да ће Јанковић добити 20% гласова.

9. Koliko glas, isplati li mi se da dolazim

10. 1 глас - 1 Ђока (Вајферт)

11. Malo jebemu sunce :S

12. Fendere vidim da si upucen moze li da se dobije recimo 2.000 dinara ja i zena, mogu i oca da istucem i da ga nateram da glasa SNS jebale ga demokrate majku ne mogu zao mi, znaci tri glasa jel moze 2k zauvar?

13. Не дају више од два комада, али и за то мораш добро да им се нагузиш.
    Ја не знам где Бобмаш ради, али оно што ја видим, то је језиво.
    Људи кукају као ништа не ваља, не надају се ничему, а једва чекају да им неко понуди чланску карту СНС-а.
    Снимају се прилози и рекламе за непостојеће ствари и све у част Вучића.

Замисли кад је дотзле дошло да ми нови и потенцијални чланови предлажу да уђем у СНС, "добро би то било за мене".

Ја их питам, је л' знају ко је Ранко Панић. Не знају. И то хоће да буде члан библиотеке. Не иде. Само сам и рекао да сам ја изашао из СНС-а 2014. зато што другови чланови библиотеке као што су они, нису знали историју. Чудно су ме гледали.
    Знам, нема од мене библиотекара у завичају у скорије време.

14. I cekaj jel moze 2k?

15. Па толико је за оне љигавије. Што је безнадежнији случај, то је нижа цена.

Ко мене можеш да будеш опозиција, али мораш да будеш добар са председником општине и његовом екипом јер су ониз СНС-а. Нема везе што су они 2012. били нека група грађана, СПС, ДС, УРС, ПУПС, сада су сви СНС.

Са СНС-ом код мене су сви добри или не постоје. А постоји само ЈС (Палма). ОО СПС је распуштен јер нису хтели да дају подршку Палми прошле године. Постоје и Двери, али и они су се формирали само због избора па се брже-боље расформирали пошто нису освојили ниједно одборничко место. ПУПС је утопљен у СНС, неке групе грађана у СНС и ЈС. Радикали постоје, али немају никаквих активности још откад је Војвода отишао у Хаг, остало је буквално троје људи, сви су 2008. прешли у СНС.

16. Kako bih ja mogao recimo da doprinesem i da vise zaradim za sebe i svoje?

17. Иди на званичну страницу СНС-а. Само прати постове ботова који највише кометаришу и ради исто што и они. Ако имаш стомак. Потом се јави у најближи општински одбор. Што си глупљи, љубопитљивији и навалентнији (долазиш свакодневно у просторије странке), то су ти веће шансе. Испоштуј ону пијандуру испред продавнице, можда је он знаменити друг члан. Биће задивљен што си много образован, али ћеш морати да му тркнеш по пиво или бурек. Онда мораш да се увлачиш некој ћурки, која је паметна као Невена Моделс, али је забога саветник у одбору и редовно иде код Вучића. Онда ту мора да има и неки балван, коме су обим бицепса и коефицијент интелигенције готово исти. И он ће да ти каже "Браво!" за твоју диплому и речитост, а онда ће да те пошаље да разносиш пропагандни материјал са неком клинчадијом, најгором социјалом. Па да видиш каква су то господа.

18. Moze li da se napreduje u hijerarhiji ti si bio tamo pa molim za savet

19. Па само ако имаш јак стомак и следиш упутства из претходног поста. Јбг, ја имам осетљив желудац, не волим те адитиве и конзервансе, само органски узгој.

Што се више правиш невешт, имаш слабо памћење, безобразно браниш јавно све што твоји надређени у странци кажу, ма колико год то била безочна лаж, само ћеш тако успети. И запамти! Ти не мислиш. Мисли Вучић, а председник општинског одбора само преноси шта му газда каже.

20. https://pbs.twimg.com/media/C5_hCWGWUAAJKvS.jpg

Stra me vidim ogromnu podrsku Jankovicu da se sad uclanjujem evo vidi redovi na potpisima za njega. Secam se 4 oktobra 2000 sam se uclanio u socijaliste cinila mi se ispravna odluka