Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. али ћеш морати да му тркнеш по пиво или бурек.

Na ovo je navikao haha

2. plakacu ako ne prekines

3. Sto, neko trazio i suze od priloga? Xd

4. nije nesto jbg iskreno

5. A isilovano malo sta sad

6. Ало, опозицијо, ђе ти је састанак са Путином у наредним недељама? Аха, нема га! ОК. ПОЗЗ
    https://rs.sputniknews.com/politika/201703031110246036-Vucic-Putin-Mogerini/

Secam se 4 oktobra 2000 sam se uclanio u socijaliste cinila mi se ispravna odluka

Далеко је 4. октобар 2000. Данас је 3. март 1997.

7. Bog Šešelj raskrinkava izdajnike i njihove ljute oponente koji bi na istu sisu da se kače, puše briselski kurac i porobljavaju našu sirotinju uzimajući profit od stranih kompanija otvarajući nova radna mesta. Dosmanlije u problemu jer je njihovu sisu preuzeo Vučko!

R A D I K A L N O
    A
    D
    I
    K
    A
    L
    N
    O

P O B E Đ U J E M O !

D O S L E D N O
    O
    S
    L
    E
    D
    N
    O

8. Дебили једни, свађате се оћете ли јести европска или руска говна.

9. Tako je bre! Ima samo nasa domaca govna da jedemo!

10. nama je najbolje da se prikljucimo siptarima.

11. Sociološki fenomen: Vučić ima 50% podrške u narodu, a odnos lajkova i dislajkova na klipovima 1k - 4k.

Dokaz samo koliko je cuck-erska ova omladina sto bleji na kompijuterima, koliko je u Srbiji zapravo sramota priznati da glasas za Vucica, koliko botovi opozicije rade svoj posao ne bi li stvorili iluziju na internetu kako svi mrze Vučića i kako je on gotov. Samo jebi Vučko snažno sve lelemude

12. Pa realno je sramota priznati. Kako normalan covek sebi da prizna, a kamoli drugima, da se slaze sa vidjenjem zivota Dragana J Vucicevica na primer?

Kapiram da je to sirotinja koja proguta knedlu drzi onu hemisku i dok mu kroz glavu prolaze slike gladne dece pomisli 20 iljada u Juri je barem dovoljno za lebac i drhatavom rukom zaokruzi sta mu je receno, vise sebe mrzeti ne moze nego sto trenutno mrzi realno

13. Sanitarni čvor
    nama je najbolje da se prikljucimo siptarima.

Sanitarni chvor kobjasnijo!

Realno, shipusi najperspektivnija nacija na balkanu u sprezi za prozapadnim silama.
    Isto to Srbin u sprezi sa Rusima je u startu isto kao shto i Dzankee objashnjava u kladionici.

Šipusi jebu jer su gamad!

S H I P T A R
    H
    I
    P
    T
    A
    R

*prejadno zvuči to šiptar, 'naš ono, šiptar. Fujčina!

14. caro esi gej :wink:

15. aj bombase ne seri, bolje javno promoviši pravi stav, možda neko i da glas zbog tebe jebo ga ti

16. Маестро ♦
    Sociološki fenomen: Vučić ima 50% podrške u narodu, a odnos lajkova i dislajkova na klipovima 1k - 4k.

Dokaz samo koliko je cuck-erska ova omladina sto bleji na kompijuterima, koliko je u Srbiji zapravo sramota priznati da glasas za Vucica, koliko botovi opozicije rade svoj posao ne bi li stvorili iluziju na internetu kako svi mrze Vučića i kako je on gotov. Samo jebi Vučko snažno sve lelemude

A ovaj Maestro poseban portotip nubine koji tripuje da vućko zapravo ima 50% glasova. Pa odakle mu koji kurac. Zapravo ima oko 25% stvarnih glasova sa svim koalicijama jebenim partenirima minus glasovi koji nisu uračnati jer nisu izašli ispada na kraju tipa 18% sve sa koalicijom u maximumu. Slepac se drži samo zato jer smo govna u kolektivu. To je teža stvar za priznati

17. Ja glasam Jankovica to nije nikakva tajna

18. Meni je on ok kao persona. Ono kulturica lik, da se nije kandidovao i Jeremić i bilo bi mi nekog smisla. Ali obzirom da ga je DS stavio tu gde je bio 10 godina, i da ga je na kraju i podržao, govori mi da bi isto, čak i više nego Vučić furao u pravcu europejizacije Srbije što nas vodi do suštinske razlike da među njima ne postoji prava razlika. Samo je stvar nijanse.

19. Ja sam baš prekjuče imao priliku upoznati Vuka Jeremića i toliko je pametan dedžgo da ću glasati za njega svakako. Strašno pametan momak. Jedini koji je zapravo pročitao Džozefa Naja, Keltnera, Ikenberija, Kisindžera, Barta, Martina Smita, Roberta Dala, i tako dalje, potkovan je u svim sferama odlučivanja i analize. Ostavio je baš jak utisak na mene.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.