plakacu ako ne prekines
Sto, neko trazio i suze od priloga? Xd
nije nesto jbg iskreno
A isilovano malo sta sad
Ало, опозицијо, ђе ти је састанак са Путином у наредним недељама? Аха, нема га! ОК. ПОЗЗ
https://rs.sputniknews.com/politika/201703031110246036-Vucic-Putin-Mogerini/
Далеко је 4. октобар 2000. Данас је 3. март 1997.
Bog Šešelj raskrinkava izdajnike i njihove ljute oponente koji bi na istu sisu da se kače, puše briselski kurac i porobljavaju našu sirotinju uzimajući profit od stranih kompanija otvarajući nova radna mesta. Dosmanlije u problemu jer je njihovu sisu preuzeo Vučko!
R A D I K A L N O
A
D
I
K
A
L
N
O
P O B E Đ U J E M O !
D O S L E D N O
O
S
L
E
D
N
O
Дебили једни, свађате се оћете ли јести европска или руска говна.
Tako je bre! Ima samo nasa domaca govna da jedemo!
nama je najbolje da se prikljucimo siptarima.
Sociološki fenomen: Vučić ima 50% podrške u narodu, a odnos lajkova i dislajkova na klipovima 1k - 4k.
Dokaz samo koliko je cuck-erska ova omladina sto bleji na kompijuterima, koliko je u Srbiji zapravo sramota priznati da glasas za Vucica, koliko botovi opozicije rade svoj posao ne bi li stvorili iluziju na internetu kako svi mrze Vučića i kako je on gotov. Samo jebi Vučko snažno sve lelemude
Pa realno je sramota priznati. Kako normalan covek sebi da prizna, a kamoli drugima, da se slaze sa vidjenjem zivota Dragana J Vucicevica na primer?
Kapiram da je to sirotinja koja proguta knedlu drzi onu hemisku i dok mu kroz glavu prolaze slike gladne dece pomisli 20 iljada u Juri je barem dovoljno za lebac i drhatavom rukom zaokruzi sta mu je receno, vise sebe mrzeti ne moze nego sto trenutno mrzi realno
Sanitarni chvor kobjasnijo!
Realno, shipusi najperspektivnija nacija na balkanu u sprezi za prozapadnim silama.
Isto to Srbin u sprezi sa Rusima je u startu isto kao shto i Dzankee objashnjava u kladionici.
Šipusi jebu jer su gamad!
S H I P T A R
H
I
P
T
A
R
*prejadno zvuči to šiptar, 'naš ono, šiptar. Fujčina!
caro esi gej :wink:
aj bombase ne seri, bolje javno promoviši pravi stav, možda neko i da glas zbog tebe jebo ga ti
Dokaz samo koliko je cuck-erska ova omladina sto bleji na kompijuterima, koliko je u Srbiji zapravo sramota priznati da glasas za Vucica, koliko botovi opozicije rade svoj posao ne bi li stvorili iluziju na internetu kako svi mrze Vučića i kako je on gotov. Samo jebi Vučko snažno sve lelemude
A ovaj Maestro poseban portotip nubine koji tripuje da vućko zapravo ima 50% glasova. Pa odakle mu koji kurac. Zapravo ima oko 25% stvarnih glasova sa svim koalicijama jebenim partenirima minus glasovi koji nisu uračnati jer nisu izašli ispada na kraju tipa 18% sve sa koalicijom u maximumu. Slepac se drži samo zato jer smo govna u kolektivu. To je teža stvar za priznati
Ja glasam Jankovica to nije nikakva tajna
Meni je on ok kao persona. Ono kulturica lik, da se nije kandidovao i Jeremić i bilo bi mi nekog smisla. Ali obzirom da ga je DS stavio tu gde je bio 10 godina, i da ga je na kraju i podržao, govori mi da bi isto, čak i više nego Vučić furao u pravcu europejizacije Srbije što nas vodi do suštinske razlike da među njima ne postoji prava razlika. Samo je stvar nijanse.
Ja sam baš prekjuče imao priliku upoznati Vuka Jeremića i toliko je pametan dedžgo da ću glasati za njega svakako. Strašno pametan momak. Jedini koji je zapravo pročitao Džozefa Naja, Keltnera, Ikenberija, Kisindžera, Barta, Martina Smita, Roberta Dala, i tako dalje, potkovan je u svim sferama odlučivanja i analize. Ostavio je baš jak utisak na mene.
Na ovo je navikao haha