Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Zato ja glasam Boško Obradovića i neevropski srpski put

2. Cara@
    Netacno.

Jankovica podrzavam bez obzira na demokrate. Jeste, nisu vodili bas na najbolji nacin racuna o kucnom budzetu, poneki dinar su bacali na pice, kladjenje i kurve. Malo je domacinstvo imalo problema sa budzetom jer se zivelo iznad mogucnosti. Ali ukucani se nisu bunili, naprotiv, jer je svima bilo lepo. Bilo je knjizevnih veceri, slusao se Bah i Dipes Mod, gajeni su neki zdravi odnosi unutar kuce, radilo se na obrazovanju dece i slicno.

Ovi sad navodno zavrcu neke slavine, navodno u kuci ima nesto vise novca. Naravno nema za ukucane, vec kao za neku stabilnost. Drma Stoja sa zvucnika dok ujaci i djedovi siluju maloletne necake i podriguju.

3. Skočimiše i na mene je limar pre neki dan ostavio utisak kako se stavlja lim, ali nikad ne bi glasao za njega. Ta priča je pandan i da ti se pojavila Pemela i ti bi glasao. Instruisan si hahahah. Doživeo si personaliti!

Ko i onaj Vučić degen kad se pojavi, a random seljak ga vidi, odma priđe rukuje se sve može, jebeno ga je video i dodirnuo. Budi frajer pa reci da je govno, ako zapravo jeste, ne mešam se, jebe mi se!

4. А у студенцком стану цимер милује по коси цимера који се кобејновао.

5. bombase, to ti kažem, samo su nijanse u pitanju. I vučić ulaže u škole. Čist populizam, Svaka vlast ulaže u to jer pali, a i mora.

Šešelj jer je protiv EU, što kaže i Radjard. Jebe mi se i za SRS, ali kad vidim da Srbi rade kao robovi i da već 20 godina hoćemo u neku EU, iz inata neću tamo. Jedva čekam referendum. A da su pošteni prvo bi to pitali

6. Pa nije govno, totalno opušten lik koji je inteligentan, učen, kulturan i ima iskustva za poziciju kao što je predsjednička. Da bude premijer kontam da ne bi mogao ali predsjednik i ministar spoljnih poslova - to svakako. Čovjek je strašno potkovan znanjem i iskustvom iz međunarodnih odnosa i svakako bi bio jedno osvježenje u odnosu na Nikolića.

7. Caro, Seselj je americki covek oduvek.

8. Zao mi je da ti rusim sneska, ali jebiga.

9. Saće se Vučić uslikati ispred kazana i napisati "Vučkovača".

10. A jbt iz ove perspektive i Ruška Jakić bi bila osveženje naspram Nikolića.
    Jeremić je jaje jer je 5 godina živeo u NY pa se sad setio kad je izduvao da bude predsednik.
    Jebeš predsednika koji posle neuspele NY karijere dolazi u Srbiu da bude gazda, zajebi me načitanosti i elekvontosti, i ličnog doživljaja upoznavanja takve persone.

11. Jeste bombase, američki lik koji fura 12 godina u zatvoru. I viče u pralemntu Srbija Rusija ne treba nam unija.

Znaš ono, američki čovek.

12. Lik je živio u Njujorku samo dok je bio predsjednik Generalne skupštine OUN-a, dakle godinu dana, od septembra 2012. do septembra 2013.

Ne znam što svi potenciraju tu priču da mu je PROPALA KARIJERA U NJUJORKU, lik sa takvim iskustvom i tim godinama može da radi gdje hoće i za ko zna kolike pare a opet se drka u Srbiji. Tačno ovaj narod i ne zaslužuje ništa drugo nego Tomislava Nikolića, majke mi.

13. Beli preletačević je jedini kandidat koji nije korumpiran i bez mračne prošlosti.
    Jedini pravi
    kojeg bi brzo pojeo mrak!

14. Najjace mi kad prozivaju recimo Jeremica (iako mi nije ni on jasan do kraja) odakle mu lova, alo marvo diplomirao na Harvardu, bio predsednik skupstine UN, znas ti koja je to lova, sto ne pitaju odakle pare psihopati bez dana radnog iskustva u privatnom sektoru i 7 drzavnih stanova za porodicu, to nije pitanje a?

15. Mrvice, Njujork i služi za propadanje, a ne za uspjeh; kao što kišobran služi da ga izgubiš, a ne da ga nosiš po kiši.

16. Nijse skočko problem u tome, da se nije kandidovao posle Jankovica
    pa i da kažem ajde.... taj bi sutra sve ispotpisivao sve sa stilom, onako elokvento... načitano... kulturno...

baš zato što je Toma seljačina mislili smo da je srbenda i da najviše voli svoju zemlju, kad ono, više voli pare....

Po meni Jeremić je karijerista, a ne profilisani srpski političar...

17. Bosko ce oduvati govnara Seselja na desnici i to mi je izuzetno milo da tog ludaka i spijuncinu izdajnicku koji Srbiji vec decenijama samo stetu donosi konacno neko posalje u istoriju

18. http://www.danas.rs/svet.1160.html?news_id=340138&title=Mekti%C4%87%3a+Iz+RS+ru%C5%A1e+poziciju+Vu%C4%8Di%C4%87a%2c+a+preferiraju+Jeremi%C4%87a

Jos jedna potvrda na kraju krajeva, ako nekog podrzavaju balije iz Bosne, muftija iz Pazara, Klintonovi i Angela Merkel pa picka mu materina jel treba veci dokaz da je taj zlo za Srbiju

19. Jedeš govna bombase, Šešelj je 12 godina bio u istoriji, sa povratkom sa smrtnim ishodom, pa nikom ništa. Eto kandiduje se i dalje.

To je jedini političar koji i posle 20 godina dži istu priču a pola političke karijere je proveo u zatovru.

Po meni to ne može da se iscenira. Moraš samo da budeš kratkovid i da ne pokušaš da shvaiš kolika je mera životne patnje protkana kroz njegov život.

20. nije hriscanski da zelim nekom zlo, takodje idem na pricest ujutru

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.